lördag 27 augusti 2011

Födelsedag

Förresten har jag ju fyllt år! Hela 28 år. Känns fint. Jag är väldigt nöjd.
Måste ju bara berätta om mina förvärv sen den dagen. Fick ett finfint regnställ, mkt önskat och välbehövligt. Blir glad bara ja tänker på det!! ;) sen fick ja pengar av min familj och för dom har jag köpt två nya tröjor, ett par supersköna jeansleggings





och ett par höstskor.





Är supernöjd. Det finns till och med utrymme för lite till! Sen ska jag köpa en elvisp. Väldigt bra!

Ja, det va bara det.

Lördag

Nu är min tid på Kafé Station över för sen här gången, förhoppningsvis va det min sista sommar på stället. Nu väntar en veckas ledigt tillsammans med barnen sen drar praktiken igång. På personalavdelningen på Landstingshuset kommer mitt skrivbord att finnas, kommer säkerligen bli kalasbra. Den största omställningen är arbetstiderna, 8-17. Men det ska nog ordna sig.

Idag är min första lediga helg i augusti och den skulle vi spendera hemmapysslandes, gå på 40årskalas och ikväll är det dags för den årliga kräftfesten med Sundholms. Dock har det blivit lite ändrade planer så Johan och svärfar Tommy befinner sig just nu på E4:an söderut med vår bil på släp. Det kom lite snabbt inpå, men nu ska den äntligen bli lagad. Dock tråkigt att Johan missar festdagen, men men. Vi får ju iaf bli av med bilen och kan bocka av det från listan.

Nu har förresten hösten nästan kommit hit. Igår va det dock otroligt fuktigt och varmt men ja hoppas det ger med sig och den höga härliga luften kommer tillbaka.

Förresten måste vi köpa en ny Lottafilm. Verkligen!



söndag 21 augusti 2011

Dagens barn

Lisen beskriver sin benvärk: "Det är som att den åker så här eeehhhrrnn och stannat här (knäna) och fikar!"

Oliver skulle under kvällspromenaden köra vagnen helt själv. Nåde den som nuddade eller ens tänkte på att hjälpa honom. Han drog den från fotbollsplanerna, upp för en brant backe och hela vägen hem. Stark, tjurig och uthållig. Tror han ärvt sin far.








Nyskördat

Har vi inte världens bästa grannar så säg. Nyskördade rödbetor, "ta så många som ni äter upp!" Min svarande tanke "hur många vågar jag ta?! " ;)



Tack Pelle å Gunlis!!!

måndag 15 augusti 2011

Äntligen!

Nu vänner, är vi igång!!! Häcken är väck, dags för spaden och sen hammaren.



lördag 13 augusti 2011

Lisens sjukdag

Inatt kom hon tassandes till vår säng och någon timme senare när lillebror vaknad och skrek va hon som ett element. En ordentlig feber hade kommit på besök. Hon darrade, yrade och va brännhet. Minns knappt när hon va sjuk sist och detta kom från ingenstans, helt oväntat. Resten av natten yrade hon och sov lite om vartannat. På morgon va hon fortfarande brännhet och när jag for till jobbet skrek båda barnen (Oliver hade sovit för lite) men min tappra man höll ut. Lisen har legat på kökssoffan hela förmiddagen och sovit och kollat på film. Febern har legat på 39-40 hela dagen trots Ipren/Alvedon. Men på eftermiddagen fick hon en liten paus och lekte en stund tills hon somnade på soffan vid middagen. När hon vaknade hade hon igen över 39 grader och va helt slut. Hon gjorde ett tappert lördagsmysförsök hos våra fantastiska grannar (som äntligen konmit hem!) medans vi drack kaffe och nu, kl 20, äter hon sin middag, riktigt feberpigg faktiskt.




Hon äter och äter och äter!! Under dagen har hon bara fått i sig isglass, lite frukt och lite smoothie så det kanske inte är så konstigt att hon tar igen det nu. "Jag har nästan en bebis i magen med macka" löd kommentaren efter 3 mackor och broccolisoppa. :)
Vi hoppas att detta blir kortvarigt och att hon är frisk imorgon.

En liten glimt av Lisens dag.


tisdag 9 augusti 2011

Kärlek via mail





<3 Lisen!

torsdag 4 augusti 2011

Sugen på en puss nån??




Han kommer troligen inte ha några som helst problem med å få tjejer! ;)

onsdag 3 augusti 2011

Favoritfikastället

är i cykelvagnen! Konstiga barn!! ;)