lördag 29 oktober 2011

Vi har blivit med badkar!!!

Hurra hurra och tack Ljungblahds!

lördag 22 oktober 2011

Välförsedda!

Nu har vi äntligen fått upp vår bil igen! Den går givetvis inte klockrent men vad kan man väl begära när den varit helt isärplockad?! dock kan man utan problem köra den och framför allt  är den vår! Vi behöver aldrig låna bil av våra fina vänner mer. Stort stort megatack till er som hjälpt oss under vårt halvår utan bil. Ingen nämnd, ingen glömd. Ni vet vilka ni är! Och ett stort tack vill vi rikta till pappa som har hjälpt oss så fantastiskt med bilen! Vi är såå tacksamma!

Med i bilen åkte även några påsar från Ellen. Barnen fick många skor och jacka och lite påfyllning i klädförrådet. Här nedan ser ni ett litet smakprov, de finaste modeller som går att finna!


Tack Ellen för att du förser våra barn med kläder! Jättefina dessutom!

Jag och Lisen sitter och myser i soffan, grabbarna sover fortfarande. Idag ska vi bara mysa, fixa lite och njuta av hösten och att vara lediga tillsammans! Hörde att det snöar i Strycksele idag, så vi passar på att njuta av den sista hösten.
Johan ska på ungdomshelg i Holmsund hela helgen och vi ska lördagsmysa med grannarna! Snart ska jag dessutom fara å klippa mig!! Weeeiiihooo!

Hoppas ni får en fridfull mysig helg!

tisdag 18 oktober 2011

There´s no one like him!

Jag har nog världens snabbaste man! Han är på väg ner för att hämta hem vår HELA bil. Snälla pappa har kört den till min farmor och farfar så de ska hämta upp Johan imorgonbitti och sen ska han köra hela vägen upp. Vi ber till Gud att inget ska hända! 
Iaf när han står på Umeå Östra och väntar på nattåget upptäcker han att det visst inte avgick från Umeå Östra utan från Umeå C. 11 min till tåget går, 2,2 km bort. Men som en vän till oss kommenterade på fb "Tjurskall'n på den där karln kan åstadkomma det mesta!" och de stämmer verkligen. Han sprang i öööösssregn med tung ryggsäck och hann! Dock genomblöt både utifrån och inifrån, men ändå. Han hann!
Är han inte fantastisk så säg?! =)

fredag 7 oktober 2011

Fredagsmys

Han är ju nästan aldrig hemma på fredagskvällarna så nu gäller det att storsatsa!



Ha en härlig kväll!

Stil

Det har sitt pris att vara ensamstående i nästan 2 v, men när han kommer hem gör han det med stil!


Med tillhörande halsband.

Han är fin min man!



Ps. Det bästa är givetvis att han kom hem!!! Ds

tisdag 4 oktober 2011

Lisen 4 år

Efter en oviss kväll och natt ang flickans hälsotillstånd kom ändå dagen och hon verkade trött men ok så vi körde. Sång, fika och paket i soffan, då hon inte ville ligga uppe ensam.


Hon fick en alldeles egen gitarr. Så nu ska Johan lära henne allt han kan! :) hon fick även lite annat smått å gott från släkten söderut, tex en Saltkråkanfilm. Den går varje dag! Kan inte säga att jag misstycker för jag älskar dom filmerna fortfarande!! :)

På eftermiddagen vart det kalas. Väldigt lyckat. Det roliga var syy alla presenter hon fick hsde prinsesstema! Nu har hon det klart förspännt på prinsessfronten! ;)

Fantastiska Johanna hade på Lisens beställning gjort tårta med tillhörande dekoration. (detta är en kvinna i världsklass! Ni som inte kollat in hennes magnifika kreationer, gå in på www.johannastartor.se. Där kan ni även se fler bilder på Lisens superfina tårta)



Trötta och nöjda barn hamnade framför Saltkråkan med sina godispåsar.



De sockerstinna barnen och de trötta föräldrarna slutade sedan kvällen med familjemys.
Tror hon hade en fin dag!

Idag har dom firat henne på dagis. Hon har bjudit på chokladbollar med diverse blandning strössel på och hon har fått ett jättefint kort och ett kuddfordral med hennes namn på. Nöjd tjej även här!

lördag 1 oktober 2011

Snart, mycket snart

Hon somnade med flätor ikväll. Minns att jag alltid gjorde det när jag ville vara extra fin dagen efter så det är med glädje jag flätade hennes går ikväll. Hon ville vara extra fin imorgon. För då är det äntligen dags. Lisen fyller 4 år.

Kalaset går av stapeln på på eftermiddagen. 8 kompisar förväntas komma. Tårtan är beställd hos fantastiska Johanna, chokladbollarna är rullade i fint strössel, superfina muffinsformar ska fyllas med muffins imorgon, guldiga tallrikar och färgglada ljus är inköpta.

Paketen är inslagna, brickan ska förberedas.
Vi är redo! Let the day begin!!!