lördag 22 oktober 2011

Välförsedda!

Nu har vi äntligen fått upp vår bil igen! Den går givetvis inte klockrent men vad kan man väl begära när den varit helt isärplockad?! dock kan man utan problem köra den och framför allt  är den vår! Vi behöver aldrig låna bil av våra fina vänner mer. Stort stort megatack till er som hjälpt oss under vårt halvår utan bil. Ingen nämnd, ingen glömd. Ni vet vilka ni är! Och ett stort tack vill vi rikta till pappa som har hjälpt oss så fantastiskt med bilen! Vi är såå tacksamma!

Med i bilen åkte även några påsar från Ellen. Barnen fick många skor och jacka och lite påfyllning i klädförrådet. Här nedan ser ni ett litet smakprov, de finaste modeller som går att finna!


Tack Ellen för att du förser våra barn med kläder! Jättefina dessutom!

Jag och Lisen sitter och myser i soffan, grabbarna sover fortfarande. Idag ska vi bara mysa, fixa lite och njuta av hösten och att vara lediga tillsammans! Hörde att det snöar i Strycksele idag, så vi passar på att njuta av den sista hösten.
Johan ska på ungdomshelg i Holmsund hela helgen och vi ska lördagsmysa med grannarna! Snart ska jag dessutom fara å klippa mig!! Weeeiiihooo!

Hoppas ni får en fridfull mysig helg!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!

Tack för en fin blogg. Vore kul om den upptaderades lite oftare:) Tack för dina fina visdomsord.

Familjen Hägglund sa...

Åh, tack så hemskt mycket! Va roligt att du gillar vår blogg! Och eftersom det inte är jättemånga som kommenterat vår blogg och ännu mindre anonyma blir jag ju väldigt nyfiken på vem du är. Det gör det hela mycket roligare! ;)

Ha en bra dag!

Ellen sa...

Jag leser allt (even från Norge), men hinner inte alltid kommentera :-) Bloggen ä jättefin. Varm, trevlig och till eftertanke