måndag 5 oktober 2009

Lisens 2årshelg

I fredags fyllde Lisen 2 år! Dagen började med skönsång av föräldrarna och en mycket uppskattad present, en rittavla. Sen på dagis sjöng dom för henne, hon fick sitta på bilkudden och blåsa ut ljus. Hemma födelsedagsfikade vi innan farmor, farfar och Olivia kom med pizza (vilken dock var mindre uppskattad av Lisen) och presenter. Hon fick en jättefin overall och en sjuksköterskeoutfit.


På lördagen åkte vi en sväng till bl a Intersport för att köpa en sovsäck till vagnen på dagis. Denna skulle ha införskaffats redan förra året, men det vart bortprioriterat. Nu fick Lisen pengar av morfar och Ellen så i år slog vi slag i saken och köpte en, som vi dock ska lämna tillbaka till förmån för en bättre från Internet. Men oj så bra! Eftermiddagen tillbringades med fina Robbin och Carro bakandes egen pizza (mycket godare) och mys i soffan. Lisen gillar verkligen dom!


I går var vi på kyrkan och söndagsskolan där det hurrades för Lisen. Efter lunch och vila var det dags för det stora barnkalaset. Lisens 3 kompisar Jonna, Milly och Matteus kom på våffelkalas och en massa lek och chokladbollar. Det vart hellyckat och Lisen somnade som en stock på kvällen.




Sammanfattningsvis tror ja Lisen haft en jättebra födelsedagshelg. Hon har förstått att hon fyllt år och att det är 2 år hon fyllt och att hon fått presenter. Jätteroligt!
På torsdag kommer efterlängtade mormor på besök, med troligen fler presenter. Det ska bli sååå skönt att få hit henne, vi längtar!!!

By the way, jag har börjat på gardinerna och dom SKA vara färdiga innan mamma kommer på torsdag! =)

3 kommentarer:

Ellen Stensrud sa...

Vilken fin födelsedag Lisen fick. Det syns att hon har roligt!!Hälsa Ingmarie när hon kommer i morgon. Hoppas ni får några sköna dagar tillsammans!
Kram Ellen.

Anonym sa...

Jag längtar åxå tills hon kommer tillbaka, Ingmarie alltså. Hoppas att ni kommer att ha kul.

KRAMAR

Tryggve

Sophy sa...

Synd att vi inte kunde vara med och fira din 2-års dag Lisen! Men du verkar ha haft det superbra ialla fall! =) Många kramar till dig från Noah och hans föräldrar! =)