söndag 7 mars 2010

ensamstående mor med två barn

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen... har inte blivit mkt gjort alls på sistone. Vi (jag och Johan) har legat med magsjuka och den som inte varit sjuk har tagit hand om barnen, vilket resulterat i trötta föräldrar. lagom tills vi blivit friska åker johan på läger till åre och lämnar mig och barnen hemma tills på torsdag. vi har hittills klarat dag 1 och 2 utan större problem, dag 3-6 kvar; det gäller att sysselsätta sig vilket resulterar i en trött trött mor... tur är att vi har så fina vänner som tar hand om oss, vi är lyckligt lottade! imorgon bär det av till Skattkammar´n, öppna förskolan, och sen har vi hört nåt om att farmor ska till stan, kanske vi kan vänta oss ett besök?! sen är det dagis tis-tors så vi ska nog förhoppningsvis klara detta ändå, HEJA OSS!


iaf finns inte riktigt inspirationen att blogga så jag återkommer när krafterna och pappan återvänt. Saknar dig pappa!!!

Här kan ni se att vi faktiskt tagit oss för att publicera våra barn i tidningen. Inte illa! Dock vart det ingen familjebild... skulle vi väntat tills vi fått en sån tagen skulle vi nog få vänta många fler månader... men nu är det gjort och kan glatt prickas av från listan!

1 kommentar:

Sara sa...

Ja hejja er! Du gör det fantastiskt bra!