onsdag 8 juli 2009

Åter i hemmets lugna vrå

Nu har vi kommit hem! Det är riktigt skönt att få sitta i sin egen soffa, sova i sin egen säng och duscha i sin egen dusch efter 10 dagar i husvagn. Men den är fin husvagen, härlig 70-talare med mörkt trä och röd/brandgula dynor. Den sviker oss sällan! Vi har alltså varit på lappis. Lånar den fina beskrivningen av Elina:
ett härligt frikyrkonäste med stora möten i stora tält (tänk cirkus), campingliv
, barnaktiviteter, utställningstält med böcker och musik och en väldig massa fika och umgänge. Mitt i bushen. Frikyrkokultur på hög nivå.

I söndags var det barnvälsignelse och försenat 1års-kalas för Märta-Kristin, jätteroligt!!! Läs mer om detta på deras blogg.

Igår skulle vi egentligen åka hem på fm, men eftersom farfar Tommy har jourvecka i Skellefteå och Elsa hade planerat att åka dit så hängde vi på. Vi började med lunch och sen gick vi på stan. Det var Johans shoppardag så han kom hem med en hel del behövligt. Själv va ja trött och hungrig mest hela tiden, men jag åker gärna dit igen och går en sväng, gillar stan!

Nu i helgen har sommaren lyst med sin frånvaro och värre blev starten på veckan, men men... Sommaren måste ju oxå få ha sina fläckar. Snart kommer den åter med full kraft, säkerligen lagom tills att vi åker neråt på semester. =) Vi åker ner till pappa i mitten på nästa vecka och sen vidare till mamma och stugan. Hemfärden går första helgen i aug då vi stannar i örebro på bröllop! Ska bli mycket roligt!
Sen är det åter till jobbet, men det tar vi då... =)

Idag har vi packat upp väskor, plockat ordning osv... Det återstår en tacosmiddag på Tomtebo och troligen en filmkväll här hemma i soffan. Imorgon ska jag iväg till barnmorskan och bl.a. lyssna på bebisen, mmm!!!

Här bjuder jag på en skön film på Lisen som visst snyter sig i Märtas filt... =)

1 kommentar:

Ellen Stensrud sa...

Vilken god unge!