söndag 10 januari 2010

Besökens tid

Nu va de längesen ni fick nåt nytt att läsa här. Anledningen är att vi haft fullt upp med besök och när vi inte haft besök har vi njutit av lugnet och friden. Mamma och Tryggve kom dagen efter Oliver föddes och stannade till nyårsdagen. Det var jätteskönt att få hjälp med Lisen som lämpligtvis fick 40 graders feber lagom till vi kom hem från bb och markservicen överlag. Det lagades mat, tvättades och bakades massor med bröd. Dom hade dessutom med sig finfina julklappar! Vi gjorde jättegod nyårsmat och efterrätt och hade det allmänt mysigt.


Vi fick en paus från nyårsdagens lunch till lördag lunch. Då kom pappa och Ellen och födde oss med mat och julklappar under en dag. På kvällen kom min lillebror Simon och hans lilla familj. De stannade till trettondagen och under den tiden mös vi, åt mycket godis och gick en sväng på stan. Det är ju lite spännande att ha 2 barn runt 2 år på liten yta, men det gick faktiskt ganska bra!

Tack fina familj för era besök och allt som kom med dom!


Oliver växer så det knakar. BVC var här i fredags och nu väger pojken 3770 g. Han har varit lite gul så vi har fått gå på bb hemvård några dagar för att ta blodprov för att mäta hans gulhet. Det vart som tur var ingen solning. Han verkar vara en lika lugn liten person som Lisen var som bebis. Han har lite magknip då och då, men vilken bebis har inte det?! Lisen är en jätteduktig storasyster som är väldigt beskyddande om sin lillebror. Hon kramas, pussas, hämtar hans napp, hjälper till att byta blöja och bada honom. Tror hon är en väldigt stolt storasyster, "mi Olli" = min Oliver! Vi är iaf väldigt stolta över henne!



Imorgon börjar vårt vanliga liv igen. Lisen ska på dagis, Johan börjar jobba på tisdag, imorgon ska han ha en bilvårdsdag, jag ska börja skriva min hemtenta, det sista på kursen. 19 januari ska den in så då ska jag vara mammaledig på riktigt! Oliver var med mig till skolan häromdagen då vi hade gruppträff och redovisning. Under vår redovisning tog Johan honom, men under gruppträffen skötte han sig exemplariskt. Bra barn!

Här sitter Oliver i Lisens dockas babysitter... =)

3 kommentarer:

TR¨ sa...

TACK för att vi fick komma och hälsa på Er alla 4 det var roligt att få vara hos Er. Vilka fina bïlder ni har lagt ut.
Hälsar TIM

TR¨ sa...

TACK för att vi fick komma och hälsa på Er alla 4 det var roligt att få vara hos Er. Vilka fina bïlder ni har lagt ut.
Hälsar TIM

Bonusmormor Ellen sa...

Vi saknar er alla redan! Blir nog inte länge till vi kommer igen, om vi får lov :-)