söndag 16 december 2007

Julmys i Strycksele

Nu befinner vi oss i Strycksele för lite julmys med svärfamiljen. Eftersom vi åker ner till Åmål på onsdag morgon, eller rättare sagt till Gävle, så va vi ju tvugna att åka hit och julmysa lite. Här är det -10 grader och massa snö. Johan, Tommy och Olivia är ute och sätter upp en julbelysning och Lisen myser med farmor i soffan. Vi har just ätit julköttbullar till middag och till Tommys glädje, glass till efterrätt. Mycket gott!
Det är så skönt att komma hit. Här finns ett lugn som är svårt att hitta nån annanstans. Nästan mitt ute i skogen, inga bilar, bara skog, snö och älven. Hur mysigt som helst! Nu är det ju kolsvart dessutom. Mörkret infinner sig kl 14 ungefär... hu...! Annars är det julpyntat och städat. De kör på järnet här. Håller på att bygga om hallen samtidigt som det lagas mat, städas och bakas... Men i hallen blir det hemskt fint när det blir klart.
Imorgon har jag lovat svärmor att vi ska baka. Hon håller visst på att göra pepparkaksdeg nu... Ingen ro och ingen vila... vi andra tar det iaf lugnt! =)
nu ska jag gå upp och be Maria om lite massage... man får ju passa på! =)

Inga kommentarer: