lördag 22 december 2007

Julresa söderut

Nu är vi i Åmål, äntligen! Vi började vår resa i onsdags förmiddag och vårt mål den dagen var Gävle. Det gick faktiskt riktigt bra. Lisens första långresa, 50 mil första dagen. Vi stannade på Biltema för förtäring och några inköp. Sen bar det vidare till Gävle. Lisen sov precis hela vägen. Hon kan knappt vara vaken i bilen, totalt omöjligt. =) Vid något tillfälle vaknade hon men då tittade hon tyst på sina leksaker. Va ska man säga, lyxbebis!





Kvällen tillbringades alltså i Gävle hos Simon, Sofie och Nemo. Vi fick tacos, MASSA godis och framför allt hade vi jättemysigt. Fick dessutom med mig jättefina kläder från Sofie. TACK!!!



Igår fm bar det av vidare söderut, eller snarare åt sydväst. Stoppet på den resa var i Laxå hos farmor och farfar. Vi var ju tvungen att visa upp vår guldklimp. Den etappen var nog helt klart segast. hu... men väl framme väntade mat, kaffe och julklappar. Härligt!!! Sen var det de sista 18 kvar till Åmål. Då hamnade vi mitt i värsta dimman, mellan Laxå och Kristinehamn. Jag körde typ 50-60 km/tim. Såg bara nästa reflexstolpe, inget mer... helt tjockt! Det var riktigt läskigt. Jag gjorde nog bakomliggade bilar lite irriterade, men vår säkerhet framför andra! haha...

Vi kom iaf fram! Mycket skönt, 92,3 mil sammanlagt. Lisen var även denna dag ett fantastiskt skötsamt barn.
Resan har nog ändå påverkat henne lite för hon har inte riktigt varit sig själv de sista dagarna... Mat- och sovtider har snurrats till, men nu börjar livet läggas till rätta.

Igår var vi hos mormor och morfar. Jättekul att dom fick se henne oxå! Hon fick en jättefin flicka att hänga i vagnen eller på stolen som hon kan titta på. Julia är hennes namn =)


Idag har de sista julklapparna blivit färdiga, dukarna strukits och den sista maten är i kylskåpet. Så nu väntar vi bara på julafton! Lisen har massa julklappar, det har jag smygkikat på..=) Jag skulle inte behöva några själv, det räcker med att få öppna hennes... =)

Imorgon ska vi ut till pappa och Ellen och fira smygjulafton. Ska bli riktigt mysigt att komma ut i skogen och få fira lite jul.


God jul på er alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Varsågod för kläderna...bra att dom kommer till användning..=) Förstår att alla blev glada av att äntligen få träffa er underbara dotter!! Hoppas ni får en riktigt härlig jul!!! Hälsa alla!! Vi ses på onsdag!! Pussar o Kramar

Elina och co sa...

Åh, gullegullegulle-Lisen på sista bilden!! Saknar er! Kram