lördag 20 februari 2010

Ledig helg i Strycksele

Här ska ni få se lite bilder från vår härliga helg i Strycksele. Vi hade kalasväder och var ute och åkte skoter, eldade, stekte fläsk, korv och pannkaka på muurikkan, åkte bob och satt och njöt i solen - helt perfekt! Olivia tolkade efter skotern och jag kan säga att Johan inte direkt körde sakta...



Johan och Simon var även ute på en egen tur med skotrarna uppe i skogen. De hade ingen sol, men jag tror de hade ganska roligt ändå. De kom iaf hem genomsvettiga och trötta.


Sundholms besökte oss och var ute med oss en dag. Tyvärr drog Elina på sig nån magsjukevariant och låg inne hela dagen. Väldigt tråkigt för både oss och henne, hon missade en fantastisk dag ute! (Bild från Önnbos)


Givetvis hade vi det väldigt mysigt inomhus oxå! =) Så kul för Lisen och Oliver att få träffa sina fina kusiner oxå. Märta och Lisen leker väldigt bra tillsammans - favoriten är att åka bob, jagas och att klättra och hoppa.


De små pojkarna tycker det är roligast att ligga bredvid varandra och småfightas lite, allt sker dock i kärlek! (Bild från Önnbos)

Vi passade på att låta farmor klippa Lisen. Se så fin hon blev!


Vi hade en riktigt härlig helg som ni säkert förstår. Men att vara tillbaka i vardagen har oxå sin charm!

2 kommentarer:

Ellen sa...

Vilken helg ni haft i Strycksele!!

Sophy sa...

Förstår att ni har haft en trevlig helg! Vi vill också komma och ha en trevlig helg i Strycksele..men just nu ser det mörkt ut med ledigheter...jag kommer ju jobba alla lov också..inte bra inte bra, men bra med ett jobb..=)

Jaa nu har vi också en passat, jag har ju inte sett den ännu, men jag får lite på Simons ord att det är en superbil..=)
Tyvärr finns det dåligt med hus just nu, men vi väntar och hoppas att det ska komma något bra åt oss..=)

Många kramar till er alla! Vi saknar er!