lördag 26 juni 2010

Härliga midsommarhelg!!

Midsommarafton tillbringades med på underbara Norrbyskär tillsammans med vår församling. Vi hade aldrig, trots våra 6 år i Umeå, varit där så vi premiärade denna fantastiska dag. Solen sken, vi var sommarklädda, hade picknick och lekte lekar och Lisen hade krans i håret (made by me, med lite hjälp...). Kvällen avslutades med BF-grillning (barnfri) tillsammans med Sundholms och Magnus. Kött, sallad och banan med choklad intogs utomhus - kalas! Klart den bästa midsommaren på länge!


Idag har vi tagit en lugn pack- och pysseldag. En tur till lekparken och en till Maxi har oxå hunnits med. Där slog vi äntligen till och köpte en ny stekpanna. Som vi längtat!!!

bild från svt.se/plus

Senare på eftermiddagen idag fick vi det fantastiska beskedet att vi får komma in i huset imorgon! IMORGON!!! Så ikväll har jag och Johan packat som galningar så nu är det inte mkt kvar... fast ändå en hel del! Vi räknar med att sova där på tisdag (alt onsdag), så lite saker måste ju finnas kvar här. Imorgon efter kyrkan ska vi börja köra lådor, HURRA!!! Sen blir det städning för hela slanten! Frivilliga bärare och städare efterlyses! =)
bild från svenskfast.se

Sängen nästa!

1 kommentar:

EMW sa...

Vad härligt med huset, verkligen! Ser fram emot lite bilder framöver. Kramar! /Mickan