torsdag 1 juli 2010

YES!!

Nu kära vänner är vi äntligen inne i vårt lilla hus! Vi fick börja flytta in redan i söndags eftermiddag och körde allt på en gång. 1½ lastbil under flyttdagen och 2 bilar och 1 litet släp dagen efter vart det. I tisdags städade jag och min fina fina vän Hilda hela lägenheten. Vi fick lite hjälp oxå av Miriam och Max, kalas! Vi var riktigt riktigt trötta, men färdigt vart det. TACK Hilda för hjälpen och för att jag fick umgås med dig en hel dag!!!
I går hade vi tillträde på banken och vart skuldsatta över öronen, men det är det värt hörrni! =)
Om än det är ganska så rörigt här nu så känns det sååå bra! Vi trivs, men har dock några renoveringsplaner som ska börjas när ekonomin tillåter. Vi ska iaf köpa en 10 l hink med vitfärg och måla vardagsrummet, hallen och trappen. Fort är det gjort! =)

Igårkväll var första riktiga kvällen i huset. När vi lagt barnen packade vi upp lådor, skruvade upp lampor, nyckelskåp osv. Sååå härlig kväll! Idag är första riktiga dagen i huset. Lisen är sista dagen på dagis, Johan på jobbet och jag och Oliver hemma. Vi ska fortsätta packa upp och pyssla på här. Det ösregnar idag och har även åskat så det passar bra att va inne och mysa.

Lisen har dock tagit lite stryk av den här flytten. Hon har varit jättepeppad på nya huset och vill åka hit, men hon har inte riktigt hängt med på att det här är hemma nu. När vi har åkt förbi lägenheten blir hon riktigt förvirrad så de sista dagarna har vi åkt en annan väg till dagis bara för att hon inte ska behöva åka förbi lägenheten och undra varför vi inte bor där. Dagis har känt viktigt för henne den här veckan. Det känns lite trist att ha henne ända in i slutet innan dom stänger, men det är ju denna veckan vi flyttar och det hade knappt gått om hon inte varit där. Viktigt oxå att nåt är som vanligt. Dagis är som vanligt! Men idag är alltså sista dagen där, och jag sörjer lite över att hon inte ska gå där nåt mer... men men. hon kommer få det kalas här oxå. har vi fresten sagt att vi ser dagis från huset! =) hon har dessutom redan fått två kompisar, Lukas och Ludvig, 2 och 3 år! Hon älskar gungorna och sanden som finns alldeles nära och som hon kan gå ut till själv. Vi har även satt upp Olivers gunga på altan och den kan hon själv roa sig med; Oliver älskar den oxå!



Nu längtar jag tills posten kommer så jag får gå ut till vår brevlåda och plocka upp vår första post! =) NU KOMMER DEN!!! HURRA!

Nä, nu suger det lite i packa-upp-tarmen! =) Hörs!
Bilder kommer så småningom!

1 kommentar:

Magdalena sa...

Åh så galet härligt med ett eget HUS =)
Enorma stora grattis från oss till er!