söndag 3 april 2011

Myslördag med maskeradkalas och en härlig Ersbodasöndag

I går hade jag och barnen en mysig dag tillsammans. Johan skrev högskoleprovet hela dagen med ett helt ok resultat! Jag och barnen va hemma på förmiddagen och myste och lekte tillsammans.


Morgonmålning


Oliver har lärt sig köra motorcykeln, and he loves it!


Jag och Lisen fixade med vårt syrum

På eftermiddagen var det dags för det efterlängtade maskeradkalaset hos Milly som fyllt 4 år. Vi åkte dit som en kanin, en batman och en tomtemor.


Efter kalaset var det konsert med Perla på kyrkan så där hängde vi en stund och Oliver diggade järnet.



Lisen va ganska trött så vi stannade inte hela konserten. Hemma väntade Johan och trötta som vi var bestämde vi att det blev en pizzamiddag till Lisens stora glädje. Kvällen avslutades med lördagsmys med barnen och senare Inception. Och ja, den överträffade mina förväntningar...!

Idag har vi haft en superhärlig dag. Vi tog en lugn och skön morgon. Johan for på kyrkan och vi lekte med Doverstålsgrabbarna. Efter lunch promenerade vi tillsammans till Loppis på Folket hus och utflykten avslutades med eftermiddagskaffe i det Doverstålska residenset. Sen bar det hemåt då det va dags att laga middag till Evelina och Andreas ankomst. Vi gjorde en lax- och broccolipaj med en fantastiskt god romsås till. Lyckat resultat som avslutades med kladdkaka, frukt och grädde. Vi fick även möjligheten att låna ut lite kläder till den kommande bebisen.

Sammantaget har vi haft en väldigt härlig helg! Nu är det dags för en ny vecka med hårt plugg och jobb...

1 kommentar:

Evelina sa...

Och det var hemskt uppskattat!