tisdag 24 maj 2011

Konsert, cykling, mormorsbesök och den materialla världen

Igårkväll va vi på härlig, fantastisk gospelkonsert i Ö-vik. Så fantastiskt bra och härligt va det! Walt Whitman, Chris Harris från USA, Ole Börud från Norge och Per-Erik Hallin, Putte Nelson, vår fantastiske vän och blivande granne Samuel Ljungblahd och Mellansels fhsks gospellinje m Karin Öberg i spetsen. Klockrent, spontant, varmt och ös kan sammanfatta det hela! Lovely!
 Vi måste ju även passa på att visa upp vår duktiga duktiga Lisen som håller på å lära sig cykla på sin nya cykel utan stödhjul. Hon fyndade den för 50 spänn! =)


Vi har haft mormor här i helgen. Uuuu så hon har lekt med barnen! Gungat, pärlat, läst böcker osvosvosv. Vi har även hunnit baka lite bröd och köpa blommor och smultron och dekorerat altan på baksidan. Så fint och härligt när det blir ordentligt varmt så man kan sitta där mer ofta. Kul kul kul har vi haft!











Annars ska vi lämna in bilen för reparation av bromsarna och besikta den så vi kan få köra lite kortare sträckor iaf, typ som att handla eller likanade. Vi har ju förmånen att ha så fina vänner som har bistått oss med bil under dessa 2 månader, Doverstålarna, Ljungblahdarna och Sundholmsarna  TACK! men nu ska vi klara oss själva igen! =)
MEN inte en lagning utan att nåt annat går sönder. Denna gång är det diskmaskinen som kastat in handduken. Den är aboslut inte död, men tar inte in nåt vatten. Johan ska, under vägledning från hans nya vän Svema-Johan, plocka isär maskinen imorgon och se om det är nåt som går att laga. Handdiska är ju inte så himla kul asså...!

Nä, kvällen är ett faktum. Hade "tänkt" plugga slutspurtsrapporten, men det får bli imorgon. Nu fika och sova. Kom hem lite sent igår och barnen gav oss sannerligen ingen sovmorgon så... Sömnen kallar snart!

2 kommentarer:

Elina och co sa...

Ja dom där smaskiga brödkakorna och bullarna ska hon inte ha bakat för sista gången! ;)

Familjen Hägglund sa...

nä, minsann! men då måste jag ju bara få påpeka att det är JAG som bakat bullarna! Så det så! =)