torsdag 3 januari 2008

Jul & Nyår

I år firade vi 2 julaftnar. En hos pappa och Ellen i skogen dagen före julafton och sedan hemma hos mamma på den rätta dagen.

Ute hos pappa och Ellen hade vi en jättemysig dag. Vi fikade och åt gott, gick på en härlig promenad i snö (tro det eller ej) och umgicks. Jättemysigt. Vi fick ju även en hel del julklappar, iaf Lisen. Hon fick 3 par gummistävlar t.ex., så nu har hon 4 par! haha... vi kommer inte behöva köpa några iaf. =) Vi fick oxå mycket fina julklappar som vi är mycket nöjda med! TACK för en härlig dag och för alla paket!

Väl hemma i Åmål igen gick vi en regnig julafton till mötes. Vi har inga speciella traditioner på jul, utan vi gjorde som vi ville. Vi började med en promenad i ett regnigt och snöfattigt Åmål. Under dagen pysslade vi på och lagade mat inför eftermiddagems julbord. Vi fikade även ett mycket gott julaftonsfika med en speciellt god kaka som hette"Julkaka med nougat och choklad". Mycket vacker och god!
Johan och Tryggve vart anställda som tomtar efter Kalle Anka så de var ute och tjänstgjorde medans vi fixade maten. Efter maten kom julklapparna!!! Lisen fick även denna dag mest julklappar... =) tänk ändå om hon kunde förstå va mycket grejor folk köper till henne!! hahaha!!! Vi vart iaf alla 3 mycket nöjda med julklapparna! Favoriten för mig var ett fotbad, med massage och bubblor.. riktigt härligt På kvällen hade vi bara mysigt med spel och godis. Härlig dag!!! TACK för en jättemysig julafton! Vi ser fram emot nästnästa år, då kommer vi igen! =)
Den enda riktiga traditionen vi har är att gå på julotta i Baptistkyrkan. Otroligt mysigt, kl 7 på morgonen. Lisen sov hela ottan igenom!Annars under vår Åmålvistelse träffade vi kompisar och bara tog det lugnt. Hade velat stanna längre, men för Johan så kallade plikten. Vi for till Gävle på annandagen där vi gick på ikea och hade en jättemysig kväll med Simon och Sofie. Sen bar det av hemåt på torsdagen. Otroligt va skönt det är att komma hem alltså! ojojoj...

Hemma stannade vi dock bara 1 ½ dag för sen bar det av till Strycksele och svärmors födelsedag. Jag stannade där under hela nyår, medans Johan var i Lycksele på nyårskonferens. Båda är vi mycket näjda med vårt sätt att fira nyår, men det hade ju varit roligare om vi fått fira ihop, men man kan ju inte få allt här i världen...=) Jag hade en härlig kväll med Stryckselegänget och svärfamiljen.


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!

2 kommentarer:

Elina och co sa...

Hurra vilken rolig blogg. Vilka tjejor vi har! Lisen är ju bara för bedårande med hörselkåporna. Pappa upp i dagen! :) Kramelikram

Erika sa...

Det var kul att ha er med på nyårsafton!
Men, Hanna, visst hade du med dig kameran dit? Skulle vara kul att få se dina bilder därifrån någon gång! =)
Kram kram!