tisdag 26 februari 2008

Fantastisk helg!

Har märkt att detta mer och mer liknar en helgblogg... hm... men det är ju då det roliga händer! =)

I helgen har min lillebror och hans tjej varit här. De bor vanligtvis i Gävle där Simon pluggar sista lärarterminen och Sofie är färdig lärare och jobbar nu på en förskola halvtid. Resten av halvtiden ägnas åt att vara gravid. Jätteroligt! Fick se lilla bebben på ultraljudskort när dom var här, jättefin! 20 juli är beräknat datum, vi väntar!


De kom i fredags kväll efter en spurt upp hit, då mös vi bara och kollade på let´s dance. På lördagen var vi på stan i 5 timmar! Det vet ni, som känner mig, att det är en riktig bedrift! haha! Vi kollade kläder till mamman och bebisen och åt och fikade! Vi fick med oss en härlig skörd hem, iaf Sofie! När vi kom hem var vi helt slut allihop så då lagade vi god middag, Lax från provance, (rekommenderas för övrigt starkt), och sen mös vi hela kvällen till Melodifestivalen med massa godis, ostbågar och chips och dip. En riktig lyxdag vad gäller matintag! =)
I söndags var vi i kyrkan och sen åkte jag och Sofie till Strömpilen för att kolla in affärerna lite och grabbarna lagade mat. En härlig fördelning! Vi hittade även på Strömpilen en hel del användbart! Lisen fick t.ex. ett par jättefina vinterskor till nästa vinter! 100 kr! Lite vågat kan man tycka att redan köpa till nästa år, men passar dom inte är de ju perfekta som present! Det finns ju 2 kusiner och några kompisar som säkert inte skulle tacka nej till ett par finfina vinterskor nästa vinter, hehe!
Helgen har innehållit väldigt mycket speltid. Phase 10 är det som har gällt! Ett helt fantastiska spel från staterna. Vi spelade en gång i lördags kväll och hela söndagskvällen spelade vi ända till kl 01.00. Igår var tanken att de skulle åka hem efter lunch som visst vart lite sent, typ 14-14.30 pga sovmorgon. Sen skulle vi bara spela en omgång till, vilket tar 1-1½ timme så vid fyra satt de och filade på hur de skulle göra, om de skulle åka eller stanna... De hade jobb och skola idag så de tog sitt förnuft till fånga och åkte.

Vi har haft en jätterolig helg! Jag har lärt mig en sak om min bror och det är att han dricker vansinnigt mycket kaffe! Ofta! Tror han brås på sin far...



Tyvärr är Johan ganska trött och sjuk och har egentligen varit hela helgen så igårkväll bangade vi cellen... TRIST! Att det ska vara så svårt att komma igång asså... helt galet! Längtar iaf tills den är igång ordentligt.
I veckan väntas mycket kvällsjobb för Johan, läger i Åre på lördag. Troligen kommer jag och Lisen följa med för att hjälpa till i köket. Spännande!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa en mycket trevlig helg va de allt!! Nu ser vi framemot ert besök! ;0) Hoppas Johan kan få ledig! Vi håller våra tummar!!! Pussa LisFisen massor från oss!! Säg att vi saknar henne!! Å er såklart!! Haha!!

Kramar

Magdalena sa...

Men tjena så avundsjuk jag blir, vill också till Åre och leva lite lägerliv ;)
Ha det så underbart!
Kram kram.