måndag 4 februari 2008

Stor tjej

Vår lilla tjej har blivit stor!

Hon sover nu hela natten. Sedan hon var 2½ mån har hon sovit hela natten lite då och då, men nu 4 mån gammal blir det ingen mat på natten. Hon vaknar vid 7 och då är det morgon, iaf för henne... hm... Men i morse somnade hon faktiskt om och sov till 9. haha! Nu ska vi bara försöka att få henne i säng lite tidigare. typ 8-9 nån gång är nog målet. men igår låg hon i sängen 21.20. Alltid ett framtsteg!!

Lisen har börjat äta gröt! Sempers majs- och havregröt från 4 mån intas nu varje kväll innan läggdags, med sked. Det tog några dagar för henne att fatta det där med sked och mat... inte sug och svälj, men hon har blivit jätteduktig (föräldrarna likaså). Tur att vi haft Milly att öva på! hehe
Bjuder på några bilder


4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, sötnosen då!! =) Sista bilden va riktigt härlig! Precis som de ska se ut!! Hon e sååå duktig!! Blir vår lill* knodd hälften så duktig så blir ja stolt..;0)
Kul o se att haklappen kommer till användning =) Den ser då ut att behövas..haha!

Puss o Kram på er!!

Anonym sa...

:) Vilken passande haklapp. "Iam bigger today" tyckte jag mig se att det stod på den.

-Marlene

Emma sa...

Härligt Lisen!
Gröt är bland det bästa för små fina ungar som du, milly och ebbe :)
Ps. Ebbe hälsar att du borde testa att nysa med munnen full av gröt förresten, det är tydligen jättekul! ...inte minst när mamma eller pappa blir lika smetig som du!

Anonym sa...

Hej kommer ni på söndag eller nästa helg?