torsdag 7 februari 2008

Sov, sov, sov!!! del 2

Jag älskar nätter som denna! Lisen gick i säng 21.00 och vaknade kvart i 5. Gav henne nappen och efter lite sparkande somnade hon själv igen och sov till halv 8. Mönsterbarn!!! hehe... Detta innebär även att vi gick upp tidigare än vanligt, men det var skönt! Själv var jag oxå pigg och Johan var på väg upp så hela familjen var i full gång kl 8. Riktigt härligt! Så Elina, nu har jag städat toan! =) och plockat ur diskmaskinen. Lisen har ju sin första vila redan kl 9 nån gång när hon går upp så tidigt.
Idag ska vi till öppna förskolan här på Ålidhem och se hur de har det där. En mamma från kyrkan brukar vara där och hon sa att denna gång skulle de visa babymassage. Ska bli så kul å få träffa lite andra mammor. Känner stort behov av det nu, särskilt eftersom jag bara varit hemma hela veckan. Är jättepeppad!

Här följer en bild på något som Lisen visade upp att hon kunde igår. Det är så roligt, man övar och övar och försöker lära henne nåt, men helt utan resultat. När man sedan provar igen efter nån dag så kan hon bara helt plötsligt! Det är roligt det! Med på bilderna är Lisens 3 dagar äldre kompis Jonna Andersson. En viss skillnad mellan dom förra helgen, men inte nu!! =)











Kompisarna

4 kommentarer:

Anonym sa...

Heeej!! Jaa jag har verkligen vart urdålig på att uppdatera..tror de beror på att ja inte kunnat lega i sängen med den bärbara datorn..mycket jobbigare att sitta vid den stationära..haha!! Dina önskningar om uppdateringar har nog stannat hos Simon för han har inte sagt någonting alls om det..han tycker väl inte de va så viktigt..haha!!
Ååå va härligt de lät med skoterturen!! Hoppas verkligen att ni har haft de underbart..men de låter inte som att de kan vara annat än underbart!! Man kanske kan ge sig ut på någon tur när vi kommer på besök..=) Har Simon pratat med dej nåt om de? Vi har pratat lite smått om 22-24 feb..men de kan vi ju ta på telefon eller nåt kanske..=)
Nu ska jag iväg på gravidyoga!! ha de så bra och pussa en massa på Lisen!! Längtar efter er också¨!! Många pussar o kramar

Anonym sa...

Hej Hanna!!
Ne, de e verkligen inte kul me kräksjuka... men jag mår helt klart bättre nu... öote jobbigt att komma igång att äta och så, men de kommer väl... Vilken duktig tjej ni har som kan lyfta sig och allt... hon börjar ju verkligen bli stor nu.. =)
De e beräknat att vi ska ha den 13 maj, så det är 12 veckor kvar... ganska länge, men det går ju verkligen fort!!!
Ta hand om er och hoppas att hon sover bra om nätterna nu...
kraam

Anonym sa...

Jaa åå vi har det också i släkten..farfar var tvilling å då är de min tur nu egentligen..om man ska lyssna på vad som sägs..fast jag har hört att det inte går vidare från pappans gener, så om de stämmer kan vi ju ialla fall inte få de från Simon...de känns som att de räcker gott med en liten bebis!! =)

Åå nu är det klart när vi kommer upp också..ska bli jätteroligt..då blir de massa bebismys..ni kommer inte få rå om lilltjejen mycket då inte...;0)

Många Kramar

Anonym sa...

Hej!!
Rensade lite bland gamla sms och såg addressen hit.. Roligt att läsa lite om vad som händer uppe hos er och inte mint se fina bilder!Här nere i skåne kämpar jag med att bli av med en parasit från etiopien. Kan ju alltid se kramperna som en övning inför att bli gravid:)
Ta hand om er!
kram fine