tisdag 22 april 2008

Hem ljuva hem

Nu har vi äntligen kommit hem på riktigt. Så ljuvligt att få vara hemma hos Johan och våra grejer. Umeå har vår och det är fantastiskt! Dock ligger det snö kvar, men det ska väl inte ta så länge innan den smält undan nu. =)

För att sammanfatta veckan i Åmål så har vi haft det jättebra, trots sjukdom. Vi har hunnit med att vara hos min mormor och morfar. Det är verkligen jättekul att få komma dit när man väl är nere. De är så kärleksfulla och otroligt roliga! Känns viktigt att de och Lisen får träffa varandra. Mormor hade stickat jättefina mössor åt Lisen. Vi tog givetvis vägen om Bloms på vägen hem och Lisen blev några kläder rikare och jag hittade en bikini för 25 kr/del! Kanske inte bästa kvallan, men hur kan man motstå?! =) Det vart glasspremiär oxå! Otroligt va gott det är med glass! =)
Vårmarknad är alltid ett uppskattat evenemang och även där fick Lisen nya grejer. Denna gången 8 par sockar av mormor! Inte illa! Efter marknaden åkte jag och Lisen ut till pappa och Ellen för att hälsa på en sväng innan dom och deras sällskap skulle på 60årskalas. Det var där den första cykelturen skedde.=) Hon hann även med att sitta på morfars gräsklippare!
Söndagen var resdagen. Lisen flög för första gången och hon var såååå duktig! Hon sov hela resan. Ett exemplariskt resebarn. =) När vi kom hem hade Johan gjort jättefint, städat, tänt ljus och laddat kaffebryggarn. Han var tyävrr inte hemma just då, men han kom lite senare. Fantastiskt att återse honom. Vi ska nog inte va borta från varann så länge igen... =)

Igår hade vi en bilstädardag. På förmiddgen var vi ute och städade bilen invändigt, vilket verkligen behövdes. På eftermiddagen for vi till Strycksele där Johan tvättade och vaxade utsidan. Så nu är vår fina bil ännu finare! Olivia skulle sjunga och spela på musikcafé i Hällnäs så jag åkte dit medans Johan och Lisen stannade hemma i Strycksele. Lisen mådde nämligen inte ås bra igår eftermiddag och kväll. Hon kräktes under uppresan och även sen vi kom till Strycksele... inte roligt alls. Vi befarade magsjuka, men ingen mer kräk och idag är hon mycket bättre. Inatt hade hon lite feber, men den har oxå gått över.. ja säger då det, dessa barnsjukor... fattar inget!
Vi fick även den stora äran att äntligen få träffa Märta Önnbo. Familjen är och hälsar på hemma i Strycksele. Som vi har längtat efter dom!!! Hon är såååå söt, pluttliten och helt underbar! Klart godkänd kusin. Nu längtar vi redan till imorgon då dom kommer och hälsar på oss här hemma.

Jag och Lisen har just varit ute och gått en riktig långpromenad! Helt fantastiskt väder ute, dock blåser det lite onödigt mycket. men är man i Umeå så är man.... Jag älskar vår stad!

Inga kommentarer: