torsdag 24 april 2008

Ett fantastiskt återseende

Nu har Julia äntligen kommit hem från Hawaii!!!!!! Som vi har längtat och väntat... Dom kom till Sverige i fredags och igår var hon och besökte oss, undrar om det kanske var mest Lisen hon besökte..=) Har från säkra källor hört att när hon blev frågad vad hon saknar mest så var det hennes jeans (!), blabla, och Lisen. Inte illa! Hon myste med henne hela eftermiddagen och vi förhörde oss om vad hon hade haft för sig där borta. Dom verkar ha haft det helt underbart både socialt, värmemässigt och framför allt lärt känna Gud så mkt mer. Ser fram emot att få höra mer och mer och mer....! Det är iaf helt fantastiskt att hon kommit hem nu. Hon har nämt att hon kanske ska flytta in i vårt kontor... men vi får väl se hur det blir med det. Iaf så ska vi träffa henne så mkt vi bara kan nu när hon kommit hem! Åka ut till Sävar och mysa i storhuset med hela familjen. Tänk ett stort vackert hus, gräsmatta och en fantastisk altan. På detta underbara människor och fantastisk mat! haha, tror vi flyttar dit istället! =)


Den exemplariska barnvakten!

Idag har jag städat lägenheten, har tyvärr lite kvar... disk i köket. BLÄ!!! men men... Sen ska vi nog trippa iväg till förskolan, nog sista gången innan Lisen blir för stor. (7mån) I helgen ska vi vara familjen Sundholm till tjänst i allt i deras flytt. Just say, and we do it! Tror vi ska få mysa med Milly! HURRA!!! Vår kära vän Anna Eriksson ska flytta in här i helgen och bo med oss. Hon ska på "retreat" här! =) Jättemysigt ska vi ha!

Jag har öppnat fönster i alla rum. Frisk, härlig luft strömmar in! Ljuvligt!
Ha en underbar dag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen tusen tack! Det känns jätteskönt å veta att det är fler som ber, det känns tryggt och bra. Hälsa å tacka Johan också! Och fortsätt gärna be att Jonas slipper ha så ont å att han får sova ordentligt på nätterna så han orkar med att pigga på sej som han ska. Tusen tack å Gud välsigne er!

Anonym sa...

Familjen Hägglund! Ni är KASS på att uppdatera ni också! Jag läser 2 bloggar och båda får man skälla på för att det ska uppdateras! Sluta blogga eller håll den uppdaterad! Hårda ord :)