tisdag 21 april 2009

1½års kontroll

Nu har lugnet lagt sig och brödet jäser i bunken. Så gott och enkelt med hembakt bröd, särskilt mammas brödkaka, modifierad till min brödkaka.
Lisen har fortfarande feber, tyvärr, men hon är bättre. Igår och idag har hon inte haft nån febertopp utan legat på runt 38. Hon va mycket bättre nu efter middagen och innan hon gick i säng tror ja febern gått ner ganska bra. Igår natt sov hon hela natten och det gjorde nog både henne och hennes föräldrar gott. Vi gick och la oss kl 21 igårkväll och sov till kl 6 då hon vaknade, sååå skönt! Som jag sa till Johan imorse, jag älskar att vara pensionär! =)
Lisen ska va hemma imorgon oxå, så vi är säkra på att hon inte får tillbaka febern. Vill verkligen inte släpa iväg henne till dagis om hon inte är riktigt frisk.

Idag har Lisen varit iväg på 1½årskontroll på bvc. Hon skrek genom hela läkarundersökningen, hehe.. hon är inte riktigt sig själv... Det blev ingen vaccination eftersom hon är sjuk så Lisen ska tillbaka nästa vecka för att få den. För er upplysning så väger vår lilla unge 10,6 kg och är 80,5 cm lång. Hon har bara gått upp 1 kg sen i höstas, men blivit 7 cm längre.

Nu väntar brödet på att få bli brödkakor.

1 kommentar:

Sophy sa...

Haha..Noah är verkligen ikapp Lisen snart..hade de inte varit för hans 2 sjukdomsveckor så hade han nog vägt som henne nu..men misstänker att han gått ner en del under dessa veckor!! Många kramar till er!