onsdag 22 april 2009

HURRA!

Vårt barn har ätit mat för första gången på flera dagar! Hon har ätit hemskt dåligt, nästan ingenting faktiskt, nu när hon varit sjuk. Vi har fått truga i henne vätska och mat, men man lessnar ju på att tvinga henne. Idag har hon inte haft nån feber, men varit hemma för säkerhetens skull och i eftermiddag släppte matstrejken. Hon är dessutom inne i en nej-period och det underlättar inte kan jag säga...

Idag har jag och Lisen varit på stan en sväng. Mina leggings är totalt helt borta; märkte det i påsk och nu orkade jag inte leta längre... Så vi åkte ner till stan och köpte nya. Dessutom passade vi på att köpa årets första glass. Vi satt i solen och Lisen åt faktiskt. Hon har inte gillat glass (!) innan, och med hennes sista status på matfronten hade jag inte mycket hopp (mer glass till mig...!), men hon åt den med glädje! Daimen var henne favorit. =) Min mobil hade lagt av och jag hade ingen kamera, annars hade jag bjussat på en härlig glassbild. Istället får ni en när Lisen lånar en av mina sjalar.


Ikväll tänker jag äta upp det sista påskgodiset. Det som blir kvar åker i soporna! Visst är det ok, fast det är onsdag?!

2 kommentarer:

Linda sa...

Det är alltid okej att äta upp överblivet godis, vilken dag det än må vara..! :)
Kram!

Isabel sa...

Åh jag hade oxå velat ha lite av godiset! ;D Du har fått ett pris! Kolla in min blogg! Kram