tisdag 13 juli 2010

En framsida och en altan

I morse fixade jag och barnen på framsidan huset. Blomman är härmed planterad (efter någon vecka ståendes i krukan) och bordet har fått sig en liten duk. Dock ska det dit en blomma och några tyngder så den inte blåser iväg. Men det blev ganska så fint! Nu är det bara ogräset bland plattorna som ska väck...


Lisen roade sig och Oliver med att blåsa såpbubblor iförd alldeles för små gummistövlar.

Igårkväll kunde vi inte hålla oss längre; vi åkte och köpte nya utemöbler till altanen. Så fantastiskt härligt!!! Vi firade med att fika kvällsfika ute. Vi har sol på baksidan typ efter lunch och framåt kvällen, helt perfekt för härliga sommareftermiddagar. Nu fattas dock dynor, men hoppas vi får till det imorgon. Sen är det bara grillen kvar! =)

Idag fick vi ett erbjudande av vår fina granne att köra lite skräp och saker till tippen. Han skulle ändå bort med lite så han kom och undrade om vi inte ville lägga på våra saker oxå. Kalassnällt! Så Johan följde med honom och slängde bort torkskåpet, ett badrumsskåp och en hel del kartonger; så nu är vi av med det!
När vi satt och åt middag ute kom vår andra granne och undrade om vi ville ha lite hemodlad sallad, det tackade vi ju inte direkt nej till heller!
Vi har det bra, bara så ni vet!!! Och vi trivs kalasbra!

Imorgon får vi besök av Önnbos och natt till torsdag kommer äntligen min lillebror och hans familj hit. Ska bli sååå roligt! Annars är det sommar och vi packar upp, fixar och har semester. Kalas!!!

2 kommentarer:

EMW sa...

Vad mysigt ni får det! Goda grannar är ingen garanti så det låter ju riktigt bra det här, kanoners!! KRamar!/Mickan

Ellen sa...

hälsa brorsan m familj o ha det så trevligt tillsammans!! Kramar.