måndag 26 juli 2010

Work in progress

Igår och idag har vi haft äran att bli gästade av paret Liljebladh. Igår hade vi en mysig dag med friluftsgudstjänst, mat, fika, mys och prat hela dagen lång. Idag va Robbin klart inspirerad på att renovera så nu har äntligen våra strukturtapeter på övervåningen börjat lämna våra väggar. Han har gjort ett fantastiskt jobb idag!

Johan har funnits där och hjälpt till lite grann, men det är Robbin som gjort det mesta måste jag nog säga. Carro med stormagen har varit med Lisen och Oliver och lagat mat. Verkligen en perfekt barnvakt. Båda är klart älskade av våra barn! Robbin har till och med klassats som Lisens kompis; det ni! Nu väntar vi bara på lillbäsen Liljebladh. Lisen har lovat att leka med honom/henne och ta hand om "Robbins lillebror" på bästa sätt.


Själva har vi haft en seg dag efter en rörig natt så Liljebladharna har verkligen tagit hand om oss och vårt hem. Vi var dessutom ute och sprang tillsammans, jag och Johan, medans Robbin slipade väggar och Carro lekte i lekparken... Tack fantastiska ni för er hjälp och inspiration!

Nu är vi igång iaf! Hela dagen har vi klurat över om Stockholmsvit är färgen för våra väggar (har nämligen kommit över finfin kvallafärg mycket billigt). Den går åt det gula hållet, men troligen kommer vi satsa ändå. Nu ska det spacklas och slipas lite och sen är det dags för målning!


Ikväll har Johan letat reglar i tvättstugan och jag har städat iordning under trappen. Utrymmet agerar nu städförråd. Maxipåsarna ska fyllas med metall, plast och glas (jag vet; plastpåsar är väl inte det bästa, men det var vad som fanns just för tillfället) och i flyttlådan under ska pappen samlas in.


Det var det för idag, väl mött en annan dag! Nu är vi igång, gott folk!

4 kommentarer:

Elina och co sa...

Hurra för er! Nu kör vi!

Pussar /hon med en härliga personligheten som skrämmer livet ur er son och är ganska omtyckt av er dotter förutom när hon ska tillrättavisas samt OERHÖRT omtyckt av föräldrarna i fråga förstås!

Oskar sa...

Vilken härlig blogg, Hanna!
Kul med renovering. Var är det ni köpt och är det lgh eller hus..?
Nyfiket frågat :)

Familjen Hägglund sa...

Tack! =)
Vi har köpt ett fint litet radhus fullt i strukturtapet. Ingen akut renovering, men ändå lite pyssel att ta efter hand som vi känner och hinner...
DU då?

Oskar sa...

Alltid härligt med lite småfix :)
Vi köpte en liten lya på Tomtebo, 3:a på 60 kvm... Lite jobbigt att gå ner från 90 kvm, men läget och priset gör att det känns värt besväret!
Lite smått att pyssla med här också, men bara efterhand. Tänkte hitta mig ett jobb först, haha.