tisdag 18 september 2007

En helt vanlig tisdag...

Idag är det vardag igen. Helgen har varit fantastisk, men det är ändå skönt att vara tillbaka i vardagen. I Strycksele hade vi det underbart, som ni säkert förstår av förra inlägget och bilderna. Det enda negativa den helgen var att vår härliga nya bil inte startade. Vi har problem med glapp i tändningslåset så vi måste sitta och hålla i nyckeln när vi kör... men bilen har bättre och sämre dagar. I lördags startade den inte alls. Sen dess är det alldeles för mycket glapp för att ens kunna starta den, så i strycksele fick vi springa igång den och nu står den där den står. Som tur är har vi tid på verkstan imorgon kl 07.00! HURRA! (den har vi väntat på i 3 v.)

Vi åkte tillbaka på söndag morgon så vi hann lagom till gudstjänsten i Umeå. Pastor Nils hade en mycket bra predikan om församlingen och att tjäna där man står. BRA NILS! Det är så härligt när pastorerna, utan varandras vetskap, lever i samma budskap. Johan hade predikat om detta i fredags oxå och Lennart förra veckan. Gud är fantastisk! Han vet vad han vill ha fram! =)
Söndagskvällen tillbringades på Kafé Station och Ny-i-stan-träff. En otroligt lyckad kväll, nog den bästa ny-i-stankvällen jag vart på! Otroligt gott fika, mkt bra musik, en härlig lek och många sköna människor! BRA JOBBAT alla ni som fixat och ordnat med denna kväll! En stor eloge!

Det lyxiga med att ha en pastor till man är ju att helgen blir en dag längre.
Igår träffade vi våra underbara vänner; Familjen Sundholm. Vi tillbringade ca 2 timmar på ICA MAXI. Jag tror aldrig jag handlat så länge nån gång, men det var riktigt roligt. Mycket pengar försvann dock, men vad gör man när de säljer köttfärs för 29.90/kg. Jo, köper 5 kg! Nu ligger 12 platta påsar i frysen, fantastiskt! Det vart oxå några bebisgrejor inhandlat, typ blöjor, tvättlappar, diflaska och nappar! Nu är vi redo!!!! =)
Eftersom dom bjöd på skjuts skulle vi bjuda på lunch, vilken vart några timmar försenad pga vår långa handling. Kl 15.00 vart det lunch/middag och sen några härliga timmar i soffan. Halva styrkan såg på Matrix och halva sov. Trots två bra försök av pappa Joel ville iaf inte Milly sova. Hon är så fantastisk den lilla människan. En riktig lyxbebis! Lägger upp några härliga kort på den, för närvarande, mest fantastiska bebisen! (inom kort får hon tuff konkurrens, hehe...)



Visst är hon fantastisk!

Idag har jag plockat lite i de sista bebisgrejorna. Handtvättat, packat upp mm. Ska nog bli bakning här efter lunch. Sen borde jag gå ut och ta en liten promenad; det är helt fantastiskt väder, men det blir mer och mer komplicerat att gå ut och gå. Men men, en liten kanske?! Får se vad bebben säger, just nu har den lilla människan hicka iaf. Så att den lever råder ingen tvekan om!

/Hanna och bebben

1 kommentar:

EMW sa...

ÅÅ vilken mysig "jag-tar-en-liten-paus-från-jobbet-läsning" man får på er blogg. Fortsätt gärna att förgylla mina raster!
/Mikaela