söndag 14 oktober 2007

Livet med Lisen


Först vill jag börja med att tacka för alla kommentarer. Tänk att ni vill följa vårt enkla liv. Vi är mycket tacksamma för er alla!

Nu har vi varit hemma i en vecka. Livet med denna nya varelse är en riktig utmaning. Inte alltid lätt, men samtidigt helt underbart. Att känna en så stark kärlek till någon är helt fantastiskt!
Livet med Lisen består av mat, byte och sömn. Hon har faktiskt börjat vara vaken några timmar varje dag nu. Då ligger hon och bara tittar sig omkring och pratar med sina föräldrar.

Lisen är verkligen en snäll bebis. Hon gråter inte ofta och gör hon det är det för att hon troligen är hungrig eller har luft i magen som måste ut. Hon är väldigt sällan arg. En harmonisk liten människa som verkar brås på sin pappa i trygghet och lugn.
Hon har haft ganska många besök och flyttats mellan många olika famnar sista veckan.

Farmor Elsa, farfar Tommy och faster Olivia har varit här och lagat mat åt oss och tagit hand om oss alla tre. Sen har många kompisar varit här och hälsat på henne. I helgen var morfar Hasse och fru Ellen, morbror Simon och Sofie uppe på en snabbvisit och beundrade Lisen. Jättekul att ni var här och tack för alla presenter!!!


Lisen har redan en bästa kompis, Milly Sundholm. De har träffat varandra en hel del den sista veckan och Milly har även lånat ut mycket av sina fina små kläder till sin bästis. Vi är sååå tacksamma till hela familjen Sundholm för deras stöd och kärlek. Ni är underbara!







/Hägglund´s

6 kommentarer:

Elina och co sa...

Right back to ya! Fina Lisen, fina Johan och Hanna. Vi älskar er blogg! Och er. Hur har ni fått till den där flashiga 3 in 1-bilden?

Anonym sa...

Tack så jättemycket själva!! De var jättetrevligt att komma upp och se hur ni har det..äntligen! =) Tänk att det behövdes en liten Lisen för att vi skulle ta oss upp..=) Tack så jättemycket själva ialla fall, och nästa gång när ni känner er lite mer hemmastadda med allt så tar vi en liten längre visit!! Ni är välkomna på ett stopp här i jul på vägen ner till Åmål!! Många Kramar till hela er familj!!!

Magdalena sa...

Jo ni fina Hägglunds! Det är riktigt härligt att få titta på er lite då och då, ni vackra människor..
Härligt att livet verkar gå bra för er, vi gläds!
Kramar // Magda.

Anonym sa...

Jag, har i S.A vill man ju bara grata... Ni ar ju bara sa fina! Kanns sa gott att fa folja detta markvardiga! Ni ar ofta, ofta i vara tankar! Tusen kram, h och s

Anonym sa...

Grattis till er förstfödda! En så söt liten docka ni har fått. Hälsningar från Eva-Britt (Hannas moster) Andreas, Tobias, Josefine och Viktoria hälsar oxå.

Anonym sa...

Hej på er. Idag har vi suttit och skrivit ut en massa bilder vi tog hos er. Lisen är verkligen ett underverk! Å ni åxå. Vi är så stolta över er. Glada att få se hur ni bor. Jättefin lägenhet (tycker mäklar´n o frun). Idag har vi handlat lite mer åt Lisen. Ser fram mot att träffa er igen till jul och på barnvälsignelsen. Hur har det gått med pianot i det karga norrländska klimatet? Dags att stämma det och börja spela tycker vi. Ska Lisen bli musiker måste hon vänjas tidigt och kanske sover hon bättre till lite musik. Vi ber fortsatt för er alla 3. Vi älskar er! Ha det så bra. Många kramar från Morfar och Ellen.