tisdag 22 januari 2008

Barnvälsignelse

I söndags hade vi barnvälsignelse för Lisen. För er som inte har riktig koll på vad det innebär så välsignar vi inom Pingst barnen istället för att döpa dom. Barnvälsignelsen är en del i gudstjänsten då församlingen ber för Lisen och oss som familj.
Maria Vinnervik var det som höll i välsignelsen, det var även hon som vigde oss så det var extra roligt. Elina Sundholm hade på kvällen då Lisen föddes skrivit en fantastisk sång till Lisen och Milly som hon framförde tillsammans med Joel, Stina och Emil. Otroligt vackert! Det hela avslutades med "Så länge jag lever" där hela församlingen förenades i denna lovsång till vår Herre. Det är en bön som vi som familj har tagit till vår. (Vi hade den som sång på vår vigsel oxå.) För så länge som vi lever vill vi leva vårt liv för Jesus, tillsammans med honom genom allt! Det vart iaf en otroligt mäktig avslutning på Lisens välsignelse. En jättefin stund!

Efter gudstjänsten hade vi ett litet barnvälsignelsekalas på Kafé Station. Ca 55 gäster kom och firade Lisen. Vi åt thaisoppa (för er som tyckte om den serveras den på Kafé Station då och då. Gå dit och ät, väl värd pengarna!) och hembakat bröd och avslutade med kaffe och tårtbuffé. Lisens faster Olivia sjöng "Ett mästerverk" för Lisen, Emil på gitarr.
TACK alla som var med och bidrog till denna fest! Det blev väldigt lyckat, trots min oro att maten och tårtorna inte skulle räcka... Lisen fick även en hel del presenter, TACK!!!
Till Lisens dag kom både mormor och Tryggve och morfar och Ellen och farmor och farfar. Jättekul att ni kom så långt bara för Lisens skull! Vi är jättetacksamma för att ni finns i vårt och Lisens liv!

4 kommentarer:

Magdalena sa...

Hade så gärna varit med er "live" denna dag. Men istället så bar vi runt er i våra tankar och böner hela dagen lång...
Kram kram // Magda.

Anonym sa...

Tack själv för en fin dag och underbart god mat och tårta.
/Linda

Anonym sa...

Det var verkligen en jättefin dag och håller med dig om att sången var underbar! Blev alldeles tårögd!
Tack för fikat!
Kraaam på er!

Anonym sa...

Heej!!
Hoppas allt är bra med er!! Här kommer en liten utmaningen...har en svag känsla att ni gjort nåt sånt här tidigare, men ja skickar ändå..=)

Jag utmanar nu dig till sju sanningar. Utmaningen följer att utmana 7 personer om sju sanningar, och också att länka till den som utmanade. Vågar du anta utmaningen? ;)

Många kramar från mej och bebben!