torsdag 31 januari 2008

SEGER!!!

Nu har Lisen bajsat efter 17 dagars uppehåll!!!! en härlig smet med tvätt i handfatet som följd, men va gör man inte för en glad bebis! ;)

Tyvärr följde något lite jobbigt iaf; en trolig förkylning. Hennes första! men hon kämpar sig nog igenom den med! Hon är uthållig vår tjej... =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa veckolistan fungerar faktiskt förvånansvärt bra..=0) Har blitt lite ändringar från dag till dag och små byten, men annars har de funkat riktigt bra! Skönt o veta vad man ska äta..en massa tid går ju till de annars!
Jaa de e toppen när man kan få lite billigare möbler, spciellt när de e sånt som vi har kikat på! Så är det ju bra att sprida ut utgifterna litegrann också..=)

Jaa idag var de mycket positivt, hoppas de håller i sig..=) Imorrn är planen att åka till Stockholm med min gravid vän och sova på hotell o mysa lite...de kan vara behövligt..=)

Kramar på er!! Å hurra för Lisen som äntligen fick bajsa ur sig!!

Elina och co sa...

HEJA Lisen! Man ska hålla sina föräldrar på spänn, det mår dom bara bra av :) Varsego för förkylningen, jag kommer säkert ärva tillbaks den från dig och så går vi runt så tills dom gamla föräldrarna blir tokiga, bra plan va!? Hihi /Milly

Anonym sa...

Haha, hrmf... 17 dagar va inte illa må jag säga...