tisdag 15 januari 2008

Lisens stora framsteg

Här kommer en uppdatering om Lisens lilla liv. Det har nu hunnit gå 3½ mån sedan tisdagskvällen på förlossningen i Umeå. Jag kunde nog aldrig tro att det kunde hända så mycket på 3 månader. Hon har gått från spädis till bebis till nästan barn! unbelievible! men det är nog sista månaden som det hänt mest, som vi märker... =)

Hon har inte riktigt varit sig själv på sista tiden. Sovit för mycket, sovit för lite, ätit för dåligt, gråtit... mycket underligt, men troligen är hon i ett "språng". Barn har tydligen några språng där de håller på att lära sig något nytt och dit går all energi. Därför kan de bete sig lite underligt ett tag, men det är övergående. Det Lisen håller på och kämpar med är att lära sig gripa. Det har varit kul att följa från när hon låg och tittade på leksakerna, till att hon började upptäcka sina händer till att hon började röra leksakerna och nu griper hon alltså om dom. Så snart,Tommy, kommer hon till glasögonen!



Lisen verkar annars vara ett glatt och pratsamt barn. Hon älskar när man tar tid och pratar och skrattar med henne. Hon är inte sen att gensvara. Det är oxå väldigt roligt att hon nu verkar veta vem som är hennes föräldrar. Hon känner igen vår röst och ansikte och ler så fort man kommer. Medans med andra människor kan hon vara lite reserverad i början. Särskilt när vi kommer till ett nytt ställe, då är det inte så lätt att få kontakt med henne för hon sitter och tittar på allt och alla runt omkring. Men efter ett tag mjukar hon upp och ler sitt fantastiska leende och börjar prata med sin lilla söta röst

Hon är alldeles fantastisk, vår lilla Lisen.

Igår kväll hade Lisen barnvakt. Familjen Sundholm gästade vårt hem och tog hand om dottern några timmar på kvällen då vi slog på stor och gick på bio! Arn - en fantastisk film! Jag kan ärligt erkänna att jag inte hade mycket till förväntningar... en krigarfilm från jättelängesen, men den var otroligt bra! trots att det var en krigarfilm från längesen. =) Jag rekommenderar er verkligen att lägga ut en hunka för att se den, väl värd pengarna! Vi hade en mysig barnfri kväll ute, men det räckte med några timmar! =) det var skönt att komma hem igen till vår lilla älskling.

2 kommentarer:

Magdalena sa...

Klart lilla Lisen är fin och allt det där... Hon har ju fantastiska föräldrar, eller hur!? Får jag skriva "Tack, för filmen" Var grymt kul att få se och höra henne nästan live!
Kram på er // Magda.

Anonym sa...

Åå vilken underbar video..mera sånt..=) Man blir så glad när man ser och hör henne..ligger här med ett leende på läpparna..=) Puss o Kram