fredag 2 maj 2008

Diverse

Nu har det varit lugnt här igen... men så kan det bli ibland. Oftast betyder det att det absolut inte är lugnt i vårt liv. Och det har det heller inte varit på ett tag. Inte alls negativt, utan denna gång faktiskt kul!

Det som upptagit oss den sista veckan är Sundholms flytt. Vi har passat underbara Milly och hjälpt till att städa och packa lite. Det har varit jättekul! Deras nya 4:a på öst på stan blir jättebra för dom. Med lite ommålning och andra händigheter så kommer den att bli alldeles finfin. Ganska mycket närmre oss oxå, vilket innebär att vi kan umgås ännu mer än nu!

Nu är vi i Strycksele på retreat. Det är så det brukar vara när vi är här; vi blir alltid så trötta! Men det kan ju bero på den underbara miljön, huset, trädgården, friheten, friska luften och självklart svärfamiljen! På valborg har dom ett traditionsenligt firand här i Strycksele med underhållning, fika, brasa och raketer. Härligt! Igår och idag har vi jobbat med bilen, Johan har tvättat och vaxat överallt, och jag har målat Lisens säng limegrön! Supersnyggt! Ikväll ska vi bara mysa framför tv:n tror ja. Såg att Sarah Dawn Finer, som jag tycker har en helt fantastisk röst, ska vara med på Så ska det låta. Men till min stora bestörtning på Stefans lag.... Hejar alltid på Putte!

Nu kom det visst besök...
Lovar en bild på Lisens säng, med hennes nya spjälsängsskydd som jag ska sy snart.. =)
Ha en underbar helg!

3 kommentarer:

Erik, Therese och deras UNDERBARn sa...

Ååå härligt med retreat.. Själv sitter ja hemma och ruvar.. =) Fint me en limegrön säng.. =) Ska bli kul att se resultatet sen!! Hur e de me dej och er annars? kram

Anonym sa...

Vi längtar massor efter er också, speciellt efter lilltjejen..;0) Haha! =) Hade ju vart toppen om vi hunnit med en tripp upp framöver, men de ser kärvt ut med tiden..simon jobbar en massa och så e de ju flyttider! Vi får ta en längre visit i sommar nångång istället!! =)
Jaa veet, de e verkligen bara 10 v kvar nu..de går ju så otroligt fort..på måndag går vi in i v.30..helt ofattbart!!
Mm jag misstänkte att jag inte skulle må såhär bra en längre tid..hehe..en månad till skulle ju vara skönt om ja gjorde de ialla fall..så flytten blir överstökat och jobbet färdigt..=) Men jag känner av nu att jag börjar bli trött i kroppen...Ge Lisen en massa pussar o kramar från oss och tala om för henne att vi saknar henne massor!!! Mycke kärlek till er alla!!

Erik, Therese och deras UNDERBARn sa...

Hmm.. skrev en kommentar förut.. men den verkar inte kommit in.. Blev så fundersam på de du skrev me att bebisen inte ska ha kudde förrän 1 år... Här i Örebro har vi fått direktiven att de ska ha kudde från första början, och att det tom är bra att de e lite höjd på den... De ska enligt BM förhindra att barnet får platt huvud och så... en bit av ryggen ska få plats på kudden.. vart har du hört att de inte ska ha det??
Kram