torsdag 2 oktober 2008

Lisen 1 år

Idag är dagen då Lisen fyller 1 år! HURRA HURRA HURRA!!!
Hon tros ha haft en bra födelsedag med paket från mamma, pappa och mormor i morse. Blågrön tamburintrumma och röda maraccas av mamma och pappa och ett jättefint djurpussel av mormor. Hon älskade alla presenter och de har hängt med hela dagen.










Sen bar det iväg med pappa till farbror Emil för att spela xbox... min gissning är att Lisen lekte med Alice (katten) =). Efter lunchvilan for Lisen och pappa på kafé! De delade på en bananstubbe och Lisen åt med andakt den sockrade grädden =) Nåt sånt hade hon aldrig smakat förut, men man fyller ju bara 1 år en gång i livet så nu var det dags tyckte pappan... (jag håller faktiskt med!) Sen har vi haft en mysig eftermiddag här hemma med ett kvällsbad innan sängdags.
En händelserik med rolig dag!




Kalas blir det på söndag med hennes två kompisar Milly och Jonna. Föräldrarna och släkten kommer oxå. Det blir kul!!!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh va roligt! Garttis Lisen!!! Stora tjejen, klart man ska äta gott på sin födelsedag. Matteus åt sin första minitårta på sin ettårsdag, väldigt gräddig blev han...och glad.

Ha det bra!
Kram Charlotte

Familjen Hägglund sa...

haha! jo, när johan skulle ta korten på kaféet vart dom bara suddiga och efter ett tag upptäckte han att linsen var gräddtäckt! =)

Magdalena sa...

Sicken ljuvlig 1 års dag du haft Lisen =)

Kram Magda.

Magdalena sa...

ps. skrattfotot som visar dom små fina vita, är ju helt galet härligt ;)

Anonym sa...

Hurra hurra hurra!! Grattis till världens bästa kusin!! Nästa helg då ska vi leka! Eller ligga på golvet ialla fall!!! Åå du,lyckos dej som fick tårta, själv får jag bara massa tråkig mjölk från mamma! *suck*

Tjillevippen på dej!! /Kusinen

Anonym sa...

Grattis Lisen! :)

/Cecilia Wallin

EMW sa...

Grattis så väldigt mycket Lisen (en dag i efterskott) Vilka fina leksaker, spela så att grannarna klagar vettja! /MIkaela

Anonym sa...

Renée grattar också Lisen eller Liiiiii, som Milly säger.

Frun sa...

Hurra för Lisen :)