torsdag 16 oktober 2008

Livet hos Hägglund

I helgen som kommer ska vi på bröllop. Min barndomsvän Isa och hennes Jörgen ska äntligen gå fram till altaret. Ska bli så kul att träffa alla gamla vänner som jag vuxit upp med. Lisen ska tyvärr inte följa med, de blir ju så mycket enklare och skönare för oss alla. Hon ska vara med sin farmor och farfar och fastrar hela helgen, lyxigt för henne! Va ute i frisk luft, kolla på hästar och mysa. För mig känns det lite jobbigt att vara borta från henne en hel helg. Hon har sovit hos Stina en natt när vi firade vår bröllopsdag på ett hotell och det gick ju hur bra som helst, men en hel helg... fredag eftermiddag till söndag eftermiddag, kväll. Det känns som att vi överger henne. Hon kommer nog inte lida direkt och för oss blir det ju mycket lättare och roligare att vara på bröllop själva, men samtidigt är det ju vårt barn vi lämnar. Men men, det är bara att bita ihop och försöka klara sig utan henne i helgen. Men hon är ju så fantastiskt gullig!

Idag har hon varit på 1-årskontroll. Hon väger 9500g och är 73 cm lång. Utvecklingstesterna klarade hon med råge, vår lilla tjej! Hon fick även sin 3:e vaccinationsspruta.
En annan spännande händelse idag var när det ropade i Johans mobiltelefon som låg på golvet: "Hallå, hallå! Du har kommit till SOS 112. Vad har inträffat?" Hehe, hon hade visst ringt SOS 112. Hoppsan!

Annars går plugget ganska bra. Det är mycket att läsa, men väldigt intressant. Johan är hemma mycket med Lisen nu så hans jobb får lida lite. Han är så duktig som hinner vara hemma 100% samtidigt som han jobbar minst 50%. Livet går på för fullt här hemma hos oss och vi försöker hänga med så gott vi kan.

so long

1 kommentar:

Erik, Therese och deras UNDERBARn sa...

Ååå vad söt hon är!! Helt bedårande!! Hoppas ni haft trevliga födelsedagsfiranden... kram från oss