tisdag 30 december 2008

Vi lever!

God fortsättning på er!

här har det inte blivit mycket skrivet under jul inte, men det har sina förklaringar. Johan har jobbat jättehårt med Unite och nu har det satt igång. Jag och Lisen har gjort det vi kan, fixat i kaféet med barnvaktande Olivia.
Julen var mysig, men lite tung. Märta hade en dålig period just då. På julafton fick hon åka in på operation för en blödning i hjärtsäcken så det var lite traumatiskt. Sen är det ju inte samma sak när alla inte är hemma. Men sammanfattningsvis hade vi det bra. Lisen fick många julklappar och hon är tacksam för alla, men favvon är nog pulkan. Hon sitter i den så ofta hon kan, både ute och inne. =)

Nu sitter jag hemma hos fam Sundholm och vaktar barn. Inatt ska vi sova här med Milly eftersom hennes föräldrar ligger på BB med sin lille Julian. En fantastisk liten kille som helt plötsligt valde att komma till världen. Idag har jag och Lisen varit och besökt dom på BB och Lisen gillade honom skarpt. Nu har hon iaf övertaget! =) Imorgon väntas dom hem till 2barnslivet, men det kommer nog gå alldeles utmärkt!

Nu ska ja se film på Joels macbook pro. (snäppet värre än Johans!=) ) Min man väntas hit i natt nån gång, han har ju fullt upp....
Imorgon ska ja få fira nyår tillsammans med honom. Underbara Hilda har erbjudit sig att vara barnis, LYX!

Gott nytt år på er!

2 kommentarer:

LILLA FAMILJEN SKOOG sa...

Hej på er allihop! En liten hälsning från oss här i juletid. Ser fram emot nästa år, då ni firar här nere också! Då får våra döttrar lära känna varandra. Kul att hon gillade pulka, ni får gärna lägga upp en bild när hon åker nerför backen. Vi antar att ni har gott om snö uppe i Umeå.

Ha ett gott nytt år tillsammans, allihop! Kramar

Anonym sa...

Haha..luuugn nu!! I så fall måste jag ju bli med barn ganska snart och det känns väl aningen för tätt..vi siktar på 2010 istället..för både bröllop och syskon tror jag!! Så alltså är det er tur att "fixa" ett syskon till Lisen under 2009 =)
Hoppas allting är bra med er! Vi saknar er ska ni veta! Hoppas vi kan ses nåt snart! Ni har inga planer på någon tur till Åmål runt typ 20 februari - 29 februari...Simon har nämligen sportlov då, och det skulle vara mycket roligare att åka samtidigt som er..=)
Många kramar!