onsdag 4 augusti 2010

Åmålbesök

Då har mormor och Tryggve oxå fått äran att uppleva vårt fantastiska lilla hus. Dom kom lämpligt nog lagom till renovering så Tryggve har varit med Johan och slipat och spacklat och slipat och spacklat. En dag fick dom hjälp av Robbin som erbjöd sig att hjälpa till. Dom har varit jätteduktiga!

Eftersom det inte var kalasväder så har det blivit mycket fixning. Jag och mor var iväg till Plantagen och fyndade 4 utekrukor och några blommor så vi har planterat och gjort fint. Mormor och Lisen har även fyllt frysen med bröd och mockarutor. Helt fantastiskt tycker vi alla!

En dag var vi iväg ut i skogen. Vi gick längs spåret och plockade blåbär och grillade lunch vid en jättefin grillplats. Dock var det ganska utplockat på bär, men vi lyckades ändå få ihop cirkus 2 l. Lite gick till en blåbär och hallonpaj på kvällen och resten hamnade i frysen i väntan på att bli smoothies, sylt, paj eller nåt annat fint.

Lisen har även hunnit med att bada en hel del på baksidan, trots det skiftande vädret. Hon har varit både i och utanför poolen. Hon tyckte det va hur kul som helst att springa över gräsmattan samtidigt som vi sprutade på henne med vattenslagen.

När hon ändå va igång passade hon på att tvätta altanen och bilen lite.

Lisen har varit snabb att paxa mormor, och även ibland Tryggve, för att leka "mamma, pappa, barn", doktor och för att leka i lekparken. Barnen har verkligen haft det lyxigt på lekfronten den sista veckan och som dom njutit!!! Lisen har ofta deklarerat sin kärlek till både mormor och Tryggve; "Jag äkar dig"!. Hon var väldigt ledsen när de åkt; "Nu har jag inte en kompis nu..." med mycket sorg i rösten. Så ni är varmt välkomna tillbaka! =)

Men nu har dom åkt hemåt igen. Så fantastiskt att ha er här och TACK så hemskt mycket för ALL hjälp!

Inga kommentarer: