måndag 24 mars 2008

Ljuvliga påsk

Nu är vi i Strycksele och det är annandag påsk. Kom hit igår efter gudstjänsten som denna söndag var på Frälsis; jättebra för övrigt. Eftersom Johan har jobbat hela påskhelgen har vi firat den i stan i vår fina lägenhet.

På påskafton hade vi storfika med hela Hägglundsfamiljen från Strycksele och även storbesök av Anna Eriksson och hennes fina familj. Jättetrevligt och MASSA gofika. Sen lagade vi trerätters middag som bestod av sill/äggmacka till förrätt, Västerbottenskyckling till huvudrätt och en specialäppelpaj till efterrätt. Kan ju säga att vi var något mätta när dagen var slut. Inget påskgodis den dagen inte... Gick och la mig 21.30! Haha! (Då ska det väl tilläggas att Lisen vaknar vid 6 och ska upp vid 7! )

Efter gudstjänsten i går så åkte vi hit och här bjöds vi på riktigt påskbord med både farmor och mormor och Anders på besök. De ville titta på Lillan! =)

Inatt så har Elsa och Tommy haft hand om Lisen. Hon sov i en spjälsäng i deras rum. Vi sov iaf hur bra som helst!=) Lisen hade dock en av sina sämre nätter så hon väckte sin farmor och farfar några gånger under natten, men dom var lika glada för det!

Idag är en helt fantastisk dag med otroligt väder! Solen skiner och vi har alla suttit nere vid Holmen och fikat och solat. Men jag och Lisen åka hem för hon har blivit så förkyld, det är jättesynd om henne. Näsan bara rinner...


Jaja, det var en liten påskuppdatering. Återkommer kanske med några bilder.


Något som vi gläds otroligt över är att Märta Miranda Kristin har fått åka hem!!!! Lillkusin Önnbo äter nu jätteduktigt från mamma Elin så då var det dags att ta adjö av sjukhuset i Västervik efter 2 månaders vistelse där. På tiden kan man tycka... =) Dom är iaf lyckligt hemma och ska nu få ihop ett liv hemma tillsammans. Titta gärna in på deras blogg: lillafamiljenonnbo.blogspot.com. Den är inte så värst uppdaterad för tillfället, men det kommer förhoppningsvis.


Påskkramar till er alla

Inga kommentarer: