fredag 7 mars 2008

Åre

Lisen har varit på sitt första läger. Igår kväll kom vi hem från Åre. Vi har varit på där med ungdomarna i kyrkan, Johan som lägerchef och jag och Lisen i köket. 40 ungdomar och ca 10 ledare, med köket i en lägergård i Ånn ca 3 mil utanför Åre. Vi har haft det riktigt bra! Vi ledare hade ett helt eget hus och alla ungdomar i själva gården så vi vart inte direkt störda av dom. De var borta i backen från 10 - 16 på dagen så vi som var kvar hade det lugnt och skönt. Åkningen var helt ok, sol en dag, 0-gradigt nästan alla dagar och molnigt resten. Matlagningen har oxå gått jättebra. Inte det bästa köket, men med förberedd mat så har allt gått finfint! Det är kul med storkok. Lite mer frihetskänsla vad gäller tillredning och kryddning. Igår när vi skulle packa bussen och åka hem var det snöstorm, mega! När vi körde från Ånn till Åre åkte man in i en vit vägg och såg absolut ingenting. Riktigt läskigt! Lisen har skött sig exemplariskt, som alltid. Hon är en så bra bebis som går att ta med överallt och hon anpassar sig efter läget. Tror hon tyckte det var roligt med så många som ville va med henne.

För övrigt har hon blivit så otroligt stor, våran lilla tjej! Hon sitter nästan själv (som ni säkert sett på filmen nedan), pratar med en jättegullig röst, sover i sin nya spjälsäng, hon har blivit lång och tjock! Helt enkelt 5 mån. Det ni, ingen dålig repertoar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

De låter som en riktigt härlig resa de där!

Stora härliga underbara Lisen, vi längtar efter dig!! Väx inte för mycket och för fort bara, vi måste ju hänga med i svängarna..;0)

Puss o kram från Soliga Helsingborg!

Elina och co sa...

Välkomna hem älskade vänner! Vi har saknat er sååå! Självklart blir det mys ikväll, vi rings! KRAM Fam S