måndag 17 mars 2008

Tidig morgon

Nu är det tidigt alltså! 07:13. Lisen har börjat med en ful ovana (?!) att inte vilja somna om efter hon har ätit morgonmålet. Än fast man gör det megamysigt och hon får nappen precis när hon ätit färdigt så att hon är i nåt sömnstadie, men icke. När jag lagt ner hon mellan oss i sängen så tar det inte många minuter förrän hon är igång. Nu uppenbarar sig småbarnstiderna, vi får väl vara tacksamma att vi klarat oss så här långt! =)

Har funderat på hur man ska sammanfatta lördagen och då främst kvinnokonferensen, svårt. Det var jättebra! Det var verkligen jättekul att bara vara kvinnor som träffades och tillsammans lovsjunga Gud och lyssna på fantastisk undervisning. Den kom så när hjärtat att det vart lite jobbigt, men samtidigt helt underbart. Det talades mycket om vad Gud har tänkt med mitt liv och hur man ska nå dit. Det är ju helt fantastiskt att han har tänkt på allt, han hade en tanke redan innan jag var född och den gäller fortfarande. "Aktivt tjänande i ett aktivt liv", att "Bejaka din längtan", "Var finns jag i kontrasten mellan samhälle och kyrkan?". Bara några saker vi pratade om. Vi sa det efteråt att nu skulle vi behövt en dags retreat för att kunna omsätta detta i verkligt liv, utan barn och man. Men det funkar ju inte alltid, så jag får försöka hitta ett stund här hemma för att fundera. Vi var iaf helt slut när vi åkte därifrån.
Efter väntade kalas, men vi kom i senaste laget så vi hann inte va där så länge, men trevligt va det! Kvällen avslutades med Melodifestivalen. Rätt låt vann, tycker vi!
Det vart en helt fantastisk dag!

För att rapportera lite från pappadagen så verkar de har haft det jättebra tillsammans alla 3 pappor och barn. De lekte, gick promenad, men där det lades tyngsta vikten var nog vid musiken. En ljudtekniker, en producent/låtskrivare och en företagare/ljudtekniker/media... De hade även en artist som gästspelade i sällskapet. Kan det bli annat än ljud och musik?! haha... För lite sömn var dock något som drabbade alla barn, ajajaj. Men va gör man när det är fullt med kompisar?!

Igår var vi på kyrkan och sen bjöds vi på fantastiskt härlig middag hos Farre och Sarah, hemköpt pizza! Efter maten åkte männen iväg på tonårssamling och innebandy och vi åkte hem hit och mös ordentligt resten av kvällen.

En jättebra helg! Men jag har inget emot att det är måndag igen! =) Idag ska jag äntligen gå till en studievägledare och prata om min ev framtid som studerande. Sen vankas utflykt till Ersboda. Johan vill så gärna besöka den nya radiobilsaffären så jag får väl gå runt i affärerena runt omkring. Det är så skönt att Johan är ledig på måndagar, som en extra helgdag när alla andra jobbar!

3 kommentarer:

EMW sa...

Underbara solbrillor! :) Kram! /Mickan

Magdalena sa...

Hallå.

Har ny adress till bloggen, www.fantastiskaliv.blogspot.com

// Magda.

Anonym sa...

De låter verkligen som en lyckad helg!! Sjäv har vi vart i Sandviken hela helgen...(uppdatering i bloggen kommer, loovar! =)
Vad har du tänkt plugga för nånting? Va spännande!

Kramar