tisdag 10 juni 2008

Det 100e inlägget!

Nu är vi uppe i 100 inlägg, inte dåligt det inte! HURRA för oss!!!

Det regnar. Mycket! Tycker det är jättemysigt!!!
Idag har vi mysdag.
















Ha en mysig regnig dag!

3 kommentarer:

EMW sa...

Vilken underbart somrig bild, det blöta utebordet, ser riktigt svenkst ut!

Anonym sa...

Håller med föregående inlägg..bilden på balkongbordet ser typiskt svenskt ut! =) Här är det mulet idag, ÄNTLIGEN säger jag då..haha! Som jag har väntat på lite svalare väder! Nu orkar man ju med o göra nånting ialla fall...(förhoppningsvis) Men vänta bara, snart kommer ja klaga över att det är dåligt väder istället..;0) Aldrig nöjd..!

Hoppas allt e fint! Ge Lisfisen en stoooor PUSS!!!

Anonym sa...

Haha, okeej då...jag avvaktar med strejken ett litet tag till då! =) Men nåt måste ja ju hota med så mina läsare vaknar till liv..haha! =) Fast jag skriver ju inte alltid när jag e inne på din blogg heller så..;0) Men du är ju en av dom som e duktigast på att kommentara hos mig!! *glad*

Jaa nu är det verkligen jättenära!! Ska bli sååå spännande! MIn kompis e inne på BB idag hon så nu blir man ännu mer taggad!!! Men förhoppningsvis har bebben bråttom ut så h*n kommer om en månad..;0) Tjitt, de e verkligen inte långt alls...fast de sllutar nog med 3 augusti..så då är de ju ett tag kvar..;0)

Jaa du kommer deffinitivt bli en superfaster! Och jag väntar mig en bok med en massa bra mammatips sen! ;0) Jag kommer behöva alla tips ja kan få! =)

Jaa men kan inte ni flytta hitåt istället!! Det är ju så fasligt långt bort ni bor!! Här nere har vi ju lite närhet till andra städer och sånt ialla fall..haha!! De är verkligen supertråkigt med detta avstånd!! Vill ju vara med på Lisens utveckling!! Tack o lov har vi ju bloggen ialla fall..men skulle ju gärna se henne "in action"!! ;0)

Längtar efter er också! Hoppas vi ses snart!!! Massor med kramar!