tisdag 3 juni 2008

Våra senaste projekt

Nu ska ni få se på våra senaste färdigställda projekt. Jag avslöjar inte under hur lång tid de pågått, utan nu gläds vi åt att det äntligen är färdigt! =)


Vi har skrivit ut kort, laminerat och satt upp dom i badrummet bredvid skötbordet så både Lisen, vi och andra kan hitta på hennes liv. Ni borde komma och kolla själva. Fantastiska bilder! Tänk bara va många gånger vi sett dom och ändå tröttnar vi aldrig.


Nu ÄNTLIGEN har vi skaffat mörkläggning till sovrummet. Funkar ok. Adjöss med pappskivorna!


Nya gardiner till vardagsrummet! Vi hade julgardinerna ända till mitten på våren då Elsa räddade oss med hennes höstgardiner (som är väldigt skira och ljusa). Men nu har vi köpt egna somriga gardiner. Just nu agerar dom paneler i kombination med vita linnepaneler (som krympt, trots dragning och blötning, så dom är lite kortare). Vill vi använda dom på nåt annat ställe kommer de nog egentligen mer till sin rätt när dom får hänga lite fritt. Men fint vart det i vårat färgade vardagsrum!

Nu ska jag gå ut på balkongen och sola medans Lisen sover!

6 kommentarer:

Magdalena sa...

Va snygga gardiner ni införskaffat =) Mörkläggning till sovrummet står högt upp på min lista också, men det är alltid så löjligt svårt att få tummen ur..
Kram till er alla.

Magdalena sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
EMW sa...

Görsnygga gardiner, läckert med färg! Kommer gärna och kikar på den där snygga fotoväggen någon gång, men varför bor ni så långt bort för??? :) Kramar!

Anonym sa...

Va ni donar och har det..=) Jättesnygga gardiner, smart lösning för mörkläggningen men väggen i badrummet slår ju allt! Uunderbara unge!! Synd att de e så långt till er, annars hade ja kommit o spanat in den och er på momangen!!

Här är det äckligt varmt som vanligt...förstod väl att de skulle bli en kanonsommar i år...suck! =) Ska se om jag kan få till lite mer ordning i barnrummet idag, sen blir de nog hem till mamma o lägga sig i skuggan där...

Många pussar o kramar till er!! Saknar er!!

Ps. Lisen, se till o bråka litegrann med mamsen din nu, för hon retas en massa med mej, så ja lovar att du får bråka lite med henne!! ;0) Älskar er!

Anonym sa...

Lyckad mörkläggning! Olssons?
Kram, HHS

Anonym sa...

Mörkläggning och mörkläggning. När det är mörkt är det svart i min verklighet men jag vet inte hur ni har det uppe i Umeå. Det där är väll mer åt hindra-direkt-solljus-tyg hållet. Men men, varför göra något på riktigt när det går att fuska!