tisdag 3 juni 2008

Kvällsfrid

Klockan är 19.30, friden har infunnit sig. Vår lilla älskling har gått i säng efter en fartfylld dag. Hon är hemskt aktiv nu för tiden och ska dra upp sig mot allt som bara går. Så fort man sätter ner henne för att hon ska vila lite så ska hon upp igen. Än fast man sätter henne en bit bort och vänder henne åt ett annat håll, vet hon vart hon ska. Hon snurrar sig sittandes och börjar kämpa mot målet; ugnen eller stolen. Hon har kommit på hur hon ska göra för att gå från sittande till liggande på mage för att sedan rulla fram dit hon vill. Hon har inte riktigt kopplat hur hon kan dra sig fram. Snarare så drar hon sig fram på rumpan. Söt är hon i vilket fall! och uthållig!
Vi har haft riktigt fint väder idag. Solade på balkongen en ½ i morse medans hon sov och sen efter lunch gick vi ut till storgräsmattan här borta. Där hade vi det jättehärligt några timmar. Hon har börjat med en ful ovana att bara sova en trekvart varje gång. Funkar inge vidare för hon blir trött igen direkt. Lite jobbigt oxå för jag får inte så mkt gjort... men men, hon ändrar sig nog snart. =)

Vi är sååå tacksamma för Märta Önnbo. Efter att ha skrämt oss med andningsuppehåll, sjukhus och operation är dom äntligen hemma i vardagen i Oskarshamn. Dom är riktiga kämpar, speciellt Märta får man väl säga! Hon är nu 4 mån och väger 3700 g! HEJA MÄRTA! Vi är så tacksam till Gud för att han är med dom, räddar henne om och om igen. Vi älskar dig Märta, sååå mycket! Längtar tills vi ses i sommar! Då ska vi pussa på dig minsann.... =)
(Visst är dom lite lika, Märta och Lisen?!)

Nu ska jag slappa framför tv:n en stund, tills Johan kommer hem med jäst. Då ska här bakas bröd!

God natt kära vänner!

1 kommentar:

Magdalena sa...

Tänk att nästan alla barn har så härliga sovstilar..
Ja, jag tycker då att Märta o Lisen är lite lika, dom är ju ändå fina kusiner =)