tisdag 10 juni 2008

May I present: Emil och Stina Hägglund

Nu ni ska ni få veta nåt otroligt roligt!

Emil och Stina har gift sig!!!

De skulle egentligen ha gift sig den 9 aug, men pga att Stina inte mått så bra så vart det i fredags, på nationaldagen i Strycksele. Det var en hemlig vigsel utomhus med bara familjen och 2 vänner.




Och ni förstår nog själva att det var bland det vackraste jag sett. Vädret var fantastiskt och brudparet; ja ni ser ju bilderna. Stina hade en vit bomullsklänning och Emil uppvikta linnebyxor, skjorta och hängslen. Otroligt vackra!

Emil stog och väntade på Stina som kom gående från skogen och över ängen...














Festen hölls hemma hos Hägglunds på altanen. En riktigt lyckad eftermiddag! God bröllopsmat, smaskig efterrätt och en härlig bröllopstårta. Tal hölls av nästan alla, men det går ju ganska bra i en samling på 20. Vid 19 var festen slut och brudparet for hem till sitt nya hem på Carlshem i Umeå. Ni borde åka och hälsa på dom!

Den 9 aug kommer det att hållas en riktig brakfest på Frälsis i Umeå. Ett annorlunda bröllop, men säkerligen hur kul som helst!!!

GRATTIS än en gång paret Hägglund! Tack för att vi fick va med! You know we love you!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ÅHHH, så fantastiskt, otroligt, makalöst romantiskt!!! Får gåshud hela jag och det är nästan så att det trillar en liten tår :) Tack så jättemycket för bilderna på de vackra tu!!
Kramisar

Erika sa...

Men så otroligt vackert! Hade bara önskat att jag hade kunnat ligga i skogen med stooor-kikarn och sett det själv! =)