onsdag 4 augusti 2010

Work in progress, del 2

I veckan har vi alltså fått ganska mkt gjort på den häringa väggarna uppe. Johan, Tryggve och Robbin har slipat struktur, spacklat hål och även hela väggar, slipat och spacklat och slipat igen. Ett klart beundransvärt jobb; det har varit ganska så varmt och fullt med slipdamm däruppe, inte direkt hälsosamt... Väggarna har ställt till mycket huvudbry, men nu är dom iaf släta och målade en gång med en väldigt märklig Stockholmsvit färg. Färgen är inte alls som vi trott, utan den här går mot grönt och grått - inte alls fin faktiskt. Johan ringde upp affären där den är blandad och tydligen har blandningen skett på frihand, därav resultatet... Tråkigt för oss minsann! Men eftersom vi fick den så rysligt billigt från Blocket så använder vi den som grundfärg. Det är ju en Nordsjö färg så det är ju kvalitet i färgen och det märks verkligen när man målar den. Men då va det just kulören då... Men vi har iaf beslutat oss för att köpa ny, riktigt vit färg och måla på. Men när den är inköpt har vi nog så det räcker med spackel, grundfärg och vitfärg till att måla både uppe, nere i hallen och i vardagsrummet och det är ju jättebra. Hoppas att få det klart så snart som möjligt. Johan jobbar i veckan så det blir nog nästa vecka nån gång. Det ska slipas lite till, men sen är det bara att måla och sen är det färdigt!


Väggen som är rakt fram i trappen ska troligen tapetseras med i en brun/guld metallictapet och sen ska vår stortavla upp på den. Det kommer bli så rysligt fint! Det är nog höstens projekt, måste spara lite först! =)

1 kommentar:

EMW sa...

Uh vad duktiga di är karlarna. Det där med slipning och spackling är inte att leka med, absolut inget för mitt tålamod kan jag lova. Det kommer att bli så fint så, kul med lite bilder från projektet! Ta hand om er, Kramar!!! /Mickan