tisdag 5 oktober 2010

Lisen 3 år!

I lördags kom äntligen den stora dagen - Lisens födelsedag! Som hon har väntat!

Hon önskade sig en studsmatta och en prinsesstårta. Fam Önnbo skulle va med på firandet så dom kom på fredagskvällen eftersom dom ändå hade några ärenden i stan. Så på morgonen sjöng vi alla för full hals och hade med oss brickan med ljus, flagga och en liten skål med godis (som hon snällt delade med Märta) och mjuka paket med fina klänningar och, ett armband och tights från oss och en sjal från morfar och Ellen (+ pengar på sparkontot).


Men sen fanns det faktiskt ett paket till nedanför trappen. Där stod den, hennes egen studsmatta! En liten på lite mer än 1 m, men ack så perfekt! När Johan och farfar tagit bort hälften av fjädrarna gick det kalasbra att hoppa. =) Under hela förmiddagen fixade jag och Elin med den önskade prinsesstårtan. Kalaset började 14 och 13.55 var jag helt klar med den sista dekorationen. Och jag är faktiskt riktigt impad av vårt resultat! jätteroligt att lyckas och att den faktiskt blev som jag hade tänkt.


Sen kalasades det med kompisar hela eftermiddagen och lektes med alla nya presenter: leksaksmat, pennor, glitterlim, muminpussel, badkar till dockan och bok. Lisen är jättejätteglad för alla fina presenter. Alla kompisar ville absolut prova studsmattan så det ett kösystem sattes upp. =)


Dagen avslutades med ett fantastiskt besök av faster Stina och farmor, farfar och Olivia. Hon va en mycket nöjd och dyngtrött 3åring när hon gick i säng.

Firandet fortsatte i söndags på söndagsskolan och idag firar dom på dagis. Men sen ska det väl va slut tror jag nog..! =) Nu ska här städas ordentligt!!!

1 kommentar:

Elina och co sa...

Tack för kalaset, det var prima tycker vi, och tårtan var fantastisk!!! Kram Elina