söndag 11 maj 2008

Lisens sjukdomshistoria

Lisen är sjuk. Hon går in på andra dagen med 38-39 graders feber, enbart feber. Hon är glad och ganska pigg ändå och äter som vanligt (om inte mer =) ) så det är iaf jätteskönt. Vi väntar ju fortfarande på hennes tänder, men dom syns inte till speciellt mycket så vi tvivlar på att det är pga dom. Kan ju vara någon förkylning eller så är 3dagarsfeber misstänkt. Man kan ju aldrig så noga veta.
Hon gjorde sitt första besök på akuten igår morse oxå. Hon hade fått ett sår på stortån som Johan tyckte vätskade och liknade svinkoppor och när hon hade fått feber oxå så blir man lite misstänksam. Johan ringde sjukvårdsupplysningen och de rådde oss att åka in. Berodde febern på såret så måste hon ju få antibiotika ganska snart. Men när vi kom dit så såg såret bättre ut och verkar inte vara nåt annat än stort skavsår. Men febern består...

Hon har även dragits med någon mystisk magbakterie ganska länge. För en månad sen fick hon tvärt hög feber och kräktes och mådde jättedåligt, en dag. Sen nån vecka senare kräktes hon igen och efter nån vecka samma visa. Det har gått några konstiga magvirus här i vår så det är säkert nåt sånt, men det är ju svårt att veta. Ingen, vad vi vet, har dock blivit smittad av henne (förutom jag) och det är ju iaf skönt. Men lagom tills detta verkar ha gått över så är nu nästa igång.

Ja, va ska man säga. Det är svårt när man inte har haft några barn innan och därmed är helt utan erfarenhet. Men hemskt är det iaf när hon ligger i min famn och äter välling och det nästan bränner på min arm... stackars liten!!!

Ja, nu har ni fått höra Lisens stora sjukdomshistoria. Vi ber och hoppas att hon blir frisk snart!
Hon är iaf gullig!

1 kommentar:

Anonym sa...

Fint!! Men vem är den lilla roliga dockan i hennes säng? Verkar trevlig! Haha...