tisdag 13 maj 2008

Värkdag och 3dagarsfeber

Idag är det en riktig värkdag. Jag får ont i lederna av detta blandväder. Det har blåst mkt, snöat, varit soligt och molnigt. Hemskt väder! Men det är bara att bita ihop. =)

Lisens feber har gått ner nästan helt nu och hon är piggare idag, men inte riktigt sitt vanliga jag. Hon äter dåligt och är lite spak. Nu är det iaf bekräftat att hon haft 3dagarsfeber. Sin första barnsjukdom! Hon är alldeles prickig på magen och febern varade i 3 dagar. Nu kan vi lägga den till arkivet. Garanterar inte att hon hållit smittan för sig själv, inkubationstiden är 7-17 dagar så, framför allt Milly, just wait and see... Hoppas du klarar dig!

Idag ska vi på middag till John och Petra. Det ska bli hemskt roligt!
Ha en fortsatt bra dag!

1 kommentar:

Erik, Therese och deras UNDERBARn sa...

Ja, de e svårt... samtidigt som vi vill träffa familjerna och så, så måste vi ju göra det som är bäst för oss, och vår LILLA familj... SJälvklart måste vi se till att ses när vi är i Norrland.. det lutar åt att vi kommer upp i mitten på juni och stannar till mitten/slutet av juli... så vi har ju ett tag på oss... när ska ni ge er ut på husvagnssemester då? vart ska ni ta vägen? Kraam kram