torsdag 29 maj 2008

Bildbevis

Lisens mormor, även tandsköterska i grunden, efterfrågade bilder på Lisens nya tänder. Lättare sagt än gjort, men Johan fick till ett urgulligt kort, men ni får nog leta efter tänderna. Men jag lovar, dom finns där, längst ner i mitten.


Se mormor, va duktig ja är på att borsta tänderna! Bara jag får göra det själv så..!

5 kommentarer:

Erik, Therese och deras UNDERBARn sa...

åå sötlisen!! jag ringde dej i förmiddags.. men det tycktes inte va nån hemma.. jag försöker slå dej en pling i helgen igen... puss å kram

Anonym sa...

Ojoj, 3 tänder!! De går verkligen undan!! Nu får vi se till så de blir juli fort och att bebben vill titta ut så vi får lite besök av er..=) Vill ju se stortjejen nu!!

Här är det också toppenväder, hur varmt som helst på dagarna så svetten bara rinner! Igår knallade jag runt i Gävle hela dagen och när jag kom hem hade jag stora elefantfötter...haha! Jag hade ju en känsla av att det skulle bli kanonvärme den här sommaren, suck! Jag vet inte riktigt om jag ska hurra åt de...fast de e ju skönt att de inte regnar samtidigt!

Va händer hos er i helgen då? Själv ska jag ta de lungt bara tror ja, Simon jobbar och ikväll ska han på 25-års fest, så de blir nog lite donande i lägenheten kanske...Ha de så fint i värmen!

Pussar o kramar till hela familjen!!

Anonym sa...

Grattis Lisen till dina första tänder!! Du vet nog inte vem jag är för vi har bara träffats när du låg i mammas mage, men ändå... Du kan ju hälsa mors fars så mycket från oss, för dom vet i alla fall vilka vi är :)

Kram Ingela m familj

Anonym sa...

Jaa lite bilder ska jag nog kunna fixa...ska ju fixa på magen också..kanske ska ha de som mitt projekt för dagen..=) Var iväg och köpte spjälsäng igår också..=) När va vi var dit sa dom att dom inte skulle få hem den förräns om tidigast 4 veckor...lite småpanik då...men så kom den hem igår...=) Så jag ska se om ja kan firra lite bilder idag..=)

Kramiskramis

Erik, Therese och deras UNDERBARn sa...

Jaha.. nu e helgen över.. och den har verkligen bara sprungit iväg.. Idag va vi faktiskt i kyrkan och visade upp vårt lilla underverk... Hon verkade gilla kyrkan, och de gillade henne.. =) TUR!! Efter de följde vi med ett par kompisar hem och käkade lunch... allstå har vi inte varit hemma på hela helgen... hann därför inte ringa dej... men ja hoppas att ja hinner ringa nu i början på veckan.. de e mycket nu innan vi åker hem till åmål.. Men nu kommer vi snart upp till Norrlandet.. =) Det ska verkligen bli kul att ses!! Vi hörs i veckan!! Hoppas ni oxå haft en bra helg!! aah.. just de.. visst e ja medlem där.. du oxå?? KRAM OCH PUSS till två fina flickor från oss.. =)