tisdag 5 augusti 2008

Sommarens semester

Nu är vi hemma från vår härliga semester. Det är alltid lika skönt att få komma hem, än fast vi har haft det så bra på vår semester.
Vi har varit i Strycksele, hemma och i Sandviken med husvagnen. I Strycksele har vi njutit av att få vara i ett hus med gräsmatta och haft jättemysiga dagar. Här hemma umgicks vi mycket med Sundholms. Vi var på utflykter och mös hemma hos varann.
Sen vart det ju så, som ni sett på bloggen att jag har blivit faster. Den 20 juli ( på beräknat datum!!!) kom Noah Forslund. 3808 g och 55 cm lång. Det passade hemskt bra för oss så några dagar senare tog vi vår husvagn och drog oss söderut. Det är ett litet äventyr att åka bil med Lisen nu för tiden, för hon tycker inte det är det roligaste som finns att sitta fast, så vi tog många pauser. Det har varit så roligt att få vara där. Noah är hur fin som helst och snäll som Lisen. =) Det märks att dom är kusiner! Sofie, som fick en infektion direkt efter förlossningen mådde inte 100 dagarna efter, men när vi kom märktes inget mer än att Noah fick magknip av hennes medicin. Både hon och Simon var pigga och det märktes inte att dom nyss fått en liten bebis och det är ju fantastiskt skönt för dom. När vi var där fick dom t.o.m väcka Noah på natten för att han skulle äta. Nu får vi bara hoppas att det fortsätter... =) Mamma och Tryggve kom och var där med oss över helgen och det var jättekul att det passade att träffa dom där. Vi låg på stranden och passade upp den lilla familjen. Pappa och Ellen kom på måndagen så dom fick vi oxå träffa. Jättekul! Annars gick jag och Sofie på stan nån timme och shoppade på rean. Kan ju inflika att Lisen växt som en tok och drar nu strl 74.
Allt som allt har vi haft det jättebra i Sandis. TACK för att vi fick komma och mysa med er! Vi är jättenöjda. På hemvägen stannade vi och sov utanför en camping i Timrå. Det är kul att bo i husvagn! Tar lite längre att köra bara...

Nu har Johan börjat jobba och jag är hemma själv med Lisen igen. Men det är inte direkt samma Lisen nu efter semester som innan vi åkte. Hon har vuxit enormt, hon är nu 10 mån, och provat en massa nya saker! Hon har badat, ätit glass, blivit jätteduktig på att gå osv... Det går inte att rabbla upp allt som hänt med henne. Ni får komma och titta istället! Hon kräver iaf barnsäkra rum... Inatt har hon sovit i sitt nya rum (vårt kontor/gästrum). Det ska vi nu göra om till hennes rum och det ska bli så skönt för oss alla!

Ja, det blir inte bättre än så här denna gången. Bilder kommer senare.
Ses!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hur funkade Bamse talboken? Var det du och johan som lyssnade mest eller?