tisdag 4 augusti 2009

Åter till hemmet

Nu har vi kommit hem!!! Vi har haft en jättebra semester, varit söderöver i och runt Åmål i 2½ vecka. Vi har varit hos pappa och Ellen, i stugan, hos mamma, i uddevalla och avslutade med ett fantastiskt bröllop i Örebro. På vägen sov vi i Sandviken och passade på att hälsa på Malin, Anders och Carl. Här kommer några bilder (resten kommer senare):


Vi har åkt bil

Lekt med Noah

Firat Noahs 1årsdag 2 ggr

Haft vattenkrig

Paddlat

Tittat på regnet

Varit snorig och ätit blåbär


Åkt båt

Hälsat på våra fina vänner i regniga Uddevalla

Gått på utflykt

Myst

Ja, det va några smakprov. Bra har vi haft det, men det är sannerligen skönt att komma hem! Lisen har utvecklats enormt under sommaren. Hon pratar meningar, mycket på sitt eget språk men vi har lärt oss att förstå så nu kan vi prata med varann på riktigt! Hon har blivit en riktigt stortjej och därtill har följt en ny matstol för stortjejer och det kommer snart en ny säng för stortjejer. På måndag börjar hon sitt nya dagis, återkommer med uppdateringar om detta.

Annars mår vi bra. Var på Ultraljud igår och fick hälsa på lilla bebben som finns där inne. Det är, trots alla tvillingmisstankar, bara en bebis och han/hon verkar må finfint. En rörlig liten en iaf!

Idag har vi haft besök av pappa och Ellen som är ute på husbilssemester. Dom har haft Lisen själva under förmiddagen eftersom vi va tvungna att jobba och de har tittat på massa djur och ätit glass! Kul att ni kom förbi!

Nu ska jag fika! =)
På återseende

2 kommentarer:

Sara sa...

Hej svejs på er !
Välkommen hem från semestern.
Själv har jag just börjat min som du vet kanske vet. Läste att ni hade varit på ultraljud,måste bara få en bild på bebben senare.
Fick ni veta könet?
Kramar och Pussar från Sandbacka.
Ta hand om varandra

Josef sa...

hejsan!
det låter härligt!vi semestrar också i fulla drag just nu i örebro.
när är er lilla fina beräknad?
vår tänker komma den 21 dec är det sagt. vi får hoppas att den håller sig till det:) träffade er släkt i släkting mattias och söta lilla rebecka igår. stor kram till er/ josefine